Вести:

петак, 11. октобар 2019.

Плачљивко са Орденом Светог Саве: ''Не дају нам ништа на Косову''

петак, 11. октобар 2019. | КМ новине 0

Добитник Ордена Светог Саве, према патријарховим речима "заборбу за очување КиМ у саставу Србије", Александар Вучић, зацвилео је пред новинарима како "нам ништа не дају на Косову".

 #Kosovo #Metohija #Patrijar #Irinej #Orden #Svetog #Save #Vučić
Плачљивко награђен за издају Косова и Метохије






 
Нико нам не нуди ништа по питању Косова и Метохије, неће да нам дају ништа, рекао је председник Александар Вучић, срамни носилац Ордена Светог Саве за борбу за КиМ.

„Нико нам не нуди поделу, нико нам не нуди ништа. Неће да нам дају ништа”, готово је "цвилео" Вучић новинарима у Ковину, на питање да ли је од изасланика председника САД Ричарда Гренела добио уверавања да ће бити укинуте таксе и да ли ће од Србије бити тражено нешто за узврат, те да ли је било речи о подели.

Он је рекао и да оне земље које су признале Косово желе да виде Србију без Косова, преноси Танјуг.

„То у машти нечијој ми имамо нешто и треба нешто да добијемо, али ништа нико неће да нам нуди, то да имате у виду”, насрамније је зјавио Вучић пред новинарима.

Он је истакао да му седам година нико ништа не нуди кад је реч о косовском питању и истакао да ни САД, која је признала независност Косова, неће да промени свој став.

Познато је већ да Вучић са собом вуцара новинаре где год се мрдне и да им претходно подели питања која жели да му "спонтано" поставе. 

Тако јавности, путем строго контролисаних медија, преноси своје дефетистичке поруке попут најјаднијег лузера. Овај пут је добио конкуренцију и друштво у свом јадном положају а то је нико други до патријарх Иринеј Гавриловић, отац двоје ванбрачне деце добијене у монаштву. Изгледа да је патријарх знао да ће на чело Србије доћи лезбејка, коју ће они такође подржати, па се сам побринуо за наталитет у Србији. Али он своју децу није оставио незбринуту већ их је запослио и добро ухлебио а један од њих се бахати у патријаршији у Београду од које су направили разбојничку пећину. Та тужна дружина која је са богословског факултета протерала учење Светог Јустина Ћелијског и заменила га јеретичким булажњењима, доделила је Орден Светог Саве Александру Вучићу за "борбу за очување Косова и Метохије". Једва да је срамна и бешчасна одлука преноћила, Вучић је преко својих медија обавестио јавност не само да нам ништа не дају, него да никада нису ни дали од дана када је он ступио на власт.

Очигледно је да је Иринеј Гавриловић Вучића наградио не за очување него за издају Косова и Метохије!

Српски народ зна да је реч о лажима, да се ту ради о издаји Александра Вучића на којој је дебело профитирао, а са њим заједно и несрећни патријарх иринеј Гавриловић. Та двојица морају одмах да буду уклоњена са својих позиција и да им се, и пред црквеним и пред цивилним Судом изрекне најстрожа могућа казна због издаје, саучесништва у издаји, криминала, растакања државе, разбијање хијерархије и уређења Српске православне Цркве и многих других злочина и криминалних непочинстава. И све то док има времена, док је још увек могуће да Србија стане на своје ноге и опорави се колико - толико од до сада нанетог зла и да покуша да избегне страдање које је на овај начин призвано као сурова Божија казна због кушања Његовог гнева. Тај процес санкционисања не би смео да забиђе ни једну власт у Србији од пада Милошевића до данас.
 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Šešelj #Vučić #Kosovo #Metohija  #Srbija #Izdaja #Šiptari #Izbori  #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине