Вести:

понедељак, 7. октобар 2019.

Срећни у понижењу - славље ''Српске листе'' поводом утврђивања државности тзв ''републике Косово'' (ВИДЕО)

понедељак, 7. октобар 2019. | КМ новине 0

Такозвана "Српска листа", коју је Александар Вучић основао 2013. како би дао легитимитет албанским сепаратистима на КиМ и заокружио њихову илегалну "државност", прославила је победу која је корак напред у том правцу.

#Srpska_lista, #Šiptari, #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #Albanija, #Izbori, #Priština, #Beograd,
Српска листа слави своје понижење и успешну издају

Ова листа, коју Срби са Косова и Метохије називају "Шиптарском листом" јер помаже искључиво да се остваре албанске идеје о отимању Косова и Метохије и тако створи Велика Албанија, прославила је још једну "победу" на илегалним сепаратистичким изборима.

Та "победа" искључиво значи лакше остваривање албанских претензија и удаљавање остатка Србије од Косова и Метохије које се раније, пре настанка национално-стерилне Југославије и гробнице српства, називала "Старом, односно чак "Правом Србијом". То недвосмислено указује на то да онај ко уништава "Праву Србију", уништава и њен остатак ма колико Београд, Ниш, Крагујевац и други градови и делови Србије мислили да су далеко. Далеко су колико и онај на другом крају клацкалице који кад остане без свог "саиграча" може само једно - да падне.

Но, ова Шиптарска, односно тзв "Српска листа" слави управо сатирање целокупне Србије. А они су клинови којима се продубљује пукотина и КиМ откидају од остатка државе. Њихов једини интерес у свему томе јесте лични материјални интерес, прецизније, новац којим су плаћени за то као и привилегије и локална власт. Но, међу Србима је већ одавно познато да фактичку власт на КиМ врши Милан Радоичић преко својих момака који умеју и те како добро да "убеде" свакога ко се усуди да помисли другачије. Дешавало се јавно, да су чланови "Српске листе" од Радоичића добијали силне шамаре за свакакве грешке, а будући да се ради о бахатом и интелектуалном полусвету који са мало власти достиже висок ниво охолости, шамари су падали толико често да су подређени морали да мењају наочаре готово недељно јер су и шамари били строго васпитни.

Зато није чудо, како се претпоставља, да "Листаши" у ствари славе то што Милан Радоичић није на Косову и Метохији и не сме ту да борави јер му прети хашење и налази се на потерници шиптарских сепаратистичких власти. Његово одсуство омогућило им је известан вид бахаћења, слободе и наравно, уштеде пара на куповини нових наочара.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Оно што унеколико случаја није успело Радоичићу па је долазило до ситних излета, попут Оливера Ивановића или бледих покушаја да се и у Косовској Митровици оранизује протест "1 од 5 милиона" ту су Марко Ђурић и Жандармерија да уценама и претњама свакога убеде да пристане на убијање српске државе.

Погледајте како је славље изгледало док се Милан Радоичић налазио на Косову и Метохији. (Обратите чија је чаша прва напуњена).

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



Наравно, све то је под контролом и омогућава нико други него председник Србије Александар Вучић који на тај начин успева да дуже остане на власти и тако, како неки од медија ван режимске контроле пишу - да пљачка и распродаје државну имовину стицану и брањену крвљу српског сељака, ратника и радника.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Srpska_lista, #Šiptari, #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #Albanija, #Izbori, #Priština, #Beograd, #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине