Вести:

петак, 18. октобар 2019.

Срби сa KиM : „Ако за Вучића Kосово није Србија, он није наш председник!“

петак, 18. октобар 2019. | КМ новине 0

Последњи председник Општине Штрпце по српском државном систему Звонко Михајловић реаговао је на Вучићеву изјаву да „неће лагати народ и рећи да је Kосово део Србије“.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Zvnonko #Mihajlović #Predsednik #Vučić #Srbija
Звонко Михајловић / Фото: КМ Новине, архива


 
"Изјава председника Србије да „Kосово није цело наше, а није ни њихово“ по ко зна који пут потврђује моје сумње да је он данас највећи албански лобиста за „Независно Kосово“. А после ове озбиљно сумњам да је он уопште и Србин. Не бих да спекулишем око тога ко је његов биолошки отац, али чак и да је Анђелко онда је Александар дефинитивно изрод" изјавио је Михајловић за Медиагруп.рс и додао:

"Оваква изјава по Србе на KиМ може да има фаталне последице јер сви више људи нема више снаге да се бори за очување KиМ у саставу Србије и одлучује се да покупи своју породицу и оде негде у централној Србији или у иностранство. Са друге стане ово је тако јак ветар у једра Албанцима да више неће презати ни од чега да нам отму јужну српску покрајину.
Позвао би све моје суграђане да јавно кажемо да Александар Вучић није наш преседник, баш као што није и Хашим Тачи. Мени су они потпуно исти.“






КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Медиагруп.рс    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине