Вести:

уторак, 8. октобар 2019.

НАШИ позвали епископа Иринеја Буловића да престане да подржава издају Кoсова и Метохије

уторак, 8. октобар 2019. | КМ новине 0

СНП “Наши” позива епископа бачког Иринеја Буловића да моментално престане са даљим активностима подржавања издајничке политике Александра Вучића.

#Епископ #Бачки #Иринеј #Буловић #Издаја #Косово #Метхија
Епископ бачки Иринеј Буловић





Епископ бачки Иринеј Буловић већ дужи период из њему познатих разлога ( у јавности се говори да му је Александар Вучић обећао место будућег Патријарха) подржава Александра Вучића и даје му легитимитет у издаји Косова и Метохије.

Најновији скандал тиче се одлуке да Орден Светог Саве Првог и Орден Светог Саве Другог реда треба да добију Александар Вучић и његов саветник Никола Селаковић.

СНП “Наши” постављају питање Патријарху Иринеју и владики бачком Иринеју за шта поменути двојац добија ордење?

Да ли их то појединци из СПЦ награђују за најављену издају Косова и Метохије, одржавање геј параде, пљачку народа или нешто друго?

Патријарх Иринеј и владика бачки Иринеј дали су себи за право да се ставе изнад српског народа и да зарад личних интереса дају подршку једном ненародном режиму који доводи у питање опстанак нашег народа и државе.

СНП “Наши” позивају Патријарха Иринеја и владике бачког Иринеја да престану са даљим компромитовањем и подржавањем осведоченог издајника Александра Вучића и његове криминалне камариле.

У супротном, сами себе ће сврстати у ред пријатеља Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја и сличних сарадника Александра Вучића.

Надамо се да ускоро орден неће добити Тачи и Харадинај.

Информативна служба
СНП “Наши”
05. октобар



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Епископ #Бачки #Иринеј #Буловић #Издаја #Косово #Метохија #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине