Вести:

четвртак, 3. октобар 2019.

НП ''Отаџбина'': Позивом на сепаратистичке изборе, Вучић ствара тзв ''републику Косово''

четвртак, 3. октобар 2019. | КМ новине 0

Позив председника Србије Србима на Косову и Метохији да узму учешће на сепаратистичким изборима представља драстично кршење важећег Устава Републике Србије.

#Kosovo #Metohija #Vučić #Laž #Srpska_Lista #Izdaja #Kazna #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine
Илустрација: КМ Новине


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да је председник положио заклетву на том Уставу и то на Миросављевом јеванђељу.

Председник још каже да ако Срби не изађу на сепратистичке изборе и не буду гласали за „Српску листу“ покидаће све везе са државом Србијом. По обичају, председник лаже. Управо излазак Срба на сепратистичке изборе значи легитимизацију сепратистичке парадржавне творевине зване република Косово. И управо излазак Срба на такве изборе значи кидање везе са својом државом.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да су Албанци на КиМ бојкотовали све изборе државе Србије, од локлних до парламентарних, да би остварили политичку позицију коју данас имају. То су радили пуних 12 година. У томе су имали подршку својих Западних ментора као што ти исти ментори данас када су признали независно Косово упорно настоје да Срби учествују на сепратистичким изборима јер тако признају самопроглашену републику Косово. Од 1999. године ниједан председник Србије није Србе позивао да учествују на сепратистичким изборима изузев Александра Вучића. Зато са пуно аргумената, од којих је један и овај, Народни покрет „Отаџбина“ констатује да Срби у историји нису имали већег издајника од Александра Вучића.

Пре неки дан смо чули од Рамуша Харадинаја да је Александар Вучић од сепаратистичких власти тражио 950 квадратних километара територије јужне српске покрајине. До овог часа власт то није демантовала. То је мање од 8% територије Косова и Метохије. Али то није све. Током тих тајних преговора са Хашимом Тачијем Александар Вучић је био спреман да се одрекне 500 квадратних километара Прешевске долине што укупно значи добитак од 450 квадратних километара. То је мање од 4% територије Косова и Метохије или површина рецимо коју данас има општина Крупањ у Србији. Очита је идеја Председника Србије да добије мрвице од територије која по међунардном праву Србији припада, да би својим грађанима то приказао као успех пошто је током свог доласка на власт преузео обавезу да се одрекне јужне српске покрајине.

Нажалост, данас је српство пало на ниске гране када је дозволило себи да један бугојански рајетин из Чипулића решава најважније српско питање.

Пре неки месец више од 40 српских младића из села Горажедевац код Пећи напустило је Косово и Метохију јер се власт у Београду ни на који начин није потрудила да те људе запосли. То је допринос Александра Вучића етничком чишћењу ионако испражњене Метохије јер за осам година своје владавине Србима у Метохији изузев једног трактора „Џон-дир“ власт из Београда ништа није помогла. Чак и повратнички додатак од 5,000 динара им је Канцеларија за КиМ укинула. На новинарско питање да се Срби селе са Косова и Метхије Алексанар Вучић је одговорио, па шта има везе, селе се и из Србије.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ још једном позива Србе да бојкотују сепратистичке изобре који су заказани за 6. окотбар 2019. године. То нису српски избори, није их расписала Скупштина Србије и супротни су Уставу Републике Србије. Ако председник Србије свакодневно руши важећи Устав то не смемо и ми да радимо јер у том Уставу пише да је Косово и Метохија део државе Србије и стога смо дужни да га поштујемо.

Како радили, тако нам Бог помогао.

Косовска Митровица
02.10.2019. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“




БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Vučić #Laž #Srpska_Lista #Izdaja #Kazna #Šiptari #Albanci #Ekstremisti #Srbija #Separatisti #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине