Вести:

понедељак, 28. октобар 2019.

Ново продужење притвора за 28 ухапшених на КиМ, за шиптарске насилнике нема казни

понедељак, 28. октобар 2019. | Уреднички колегијум 0

Такозвани "Основни суд" албанских сепаратиста са Косова и Метохије, продужио је за још месец дана притвор за 28 особа које су ухапшене у мају ове године у нападу оружаних албанских парамилитараца на српске средине на северу покрајине.

#Kosovo #Metohija #Pritvor #Produžetak #Srbija #Šiptari #Banditi #Kriminalci #ROSU #Separatisti
Адвокат Дејан Васић








Адвокат једног од ухапшених, Дејан Васић, за РТС је рекао да им је притвор незаконито продужен јер браниоцима није достављен захтев тужилаштва за продужење притвора на који су имали право одговора.

Специјално трениране јединице албанских парамилитараца са КиМ (некадашње РОСУ) упале су у раним јутарњим часовима 28. маја на територију четири општине на северу Косова и Метохије и ухапсиле 28 припадника своје службе под отпужницом за разна кривична дела, махом корупцију и злоупотребу положаја.

Том приликом су над више цивила извшили бруталне злочине, пребијања, злостављања, уништавање имовине а забележени су и случајеви отимачине и пљачке.

Присетимо се тадашњег бруталног упада албанских илегалних полицијских снага:

РОСУ претукла Србина у Зубином Потоку због шајкаче! Из куће украли 3.000 евра - КМ Новине

РОСУ претукла Србина у Зубином Потоку због шајкаче! У селу Угљаре су албански специјалци пуцали на голоруки народ малтретирајући чак и жене и старце. Под стаклом смо затекли полумртвог човека који је дијабетичар - каже власница кафане Биљана Радовић.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: ТВ Мост    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине