Вести:

уторак, 24. септембар 2019.

У Куршумлији ''траже од Хитлера да спаси Јевреје'' (ВИДЕО)

уторак, 24. септембар 2019. | КМ новине 0

У Куршумлији већ почели предизборни трикови и психичко злостављање народа промоцијом Вођине моћи и добре воље у коју се "народ" узда.

#Kuršumlija #Izbori #Vučić #Propaganda #Krađa #Plakat #Video #Krađa #Stečaj #Preduzeće
Предизборна трка већ почела!








Дејан Милошевић из Куршумлије објавио је снимак са плакатима којима се позива Вучић да спаси једно од овдашњих предузећа. Милошевић, који је житељ Куршумлије, објашњава шта овај позив значи, пита се зашто су занемарена остала предузећа и каже да је ово исто као да од Хитлера тражимо да спаси Јевреје.

"ШИК Копаоник је отишао у стечај баш када је СНС дошла на власт. Сада очекују од човека (Вучића) који је са својим џелатима овде у Куршумлији, људима из локалне власти, уништио управо ШИК Копаоник, да га спаси" каже Милошевић који наводи да су тада у управном одбору овог предузећа били управо садашњи властодршци у Куршумлији.

"Седамдесет милиона евра су потрошили из буџета. Сада кажу да треба милион евра да врате на име заосталих зарада. А где је осталих 69 евра милиона евра? И ако се реши ово проблем, то неће бити крај других проблема у Куршумлији" каже Милошевић који из свог града на Фејсбуку наступа као Слободна телевизија.


Послушајте због чега то мисли и у који су још горући проблеми уништене економије овог града:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

TV SLOBODNA KURŠUMLIJA. KAO DA JEVREJI TRAŽE SPAS OD HITLERA. TAKO I RADNICI OD VUČIĆA..NARAVNO DA JE OVO PREDIZBORNA KAMPANJA.
Posted by Dejan Milosevic on Уторак, 24. септембар 2019.




БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kuršumlija #Izbori #Vučić #Propaganda #Krađa #Plakat #Video #Krađa #Stečaj #Preduzeće #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине