Вести:

понедељак, 16. септембар 2019.

Ово је Православна земља, не содомска

понедељак, 16. септембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Одржала се некаква шетња, некаквих људи, коју је неко назвао именом „парада поноса“. Каквог поноса? Ко се чиме поноси?

#Sodoma #Gomora #Gej #Pride  #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Mediji #Propaganda #Vest #kmnovine #kmnovine
Приметићете како мушкарца у срединисви, који носи заставу овог скарадног скупа, сви око њега покушавају да смире у очигледно агресивној намери да провоцира православне вернике.



















Пише: Стефан Вукоје



Тим „поносним“ људима, дозвољена је од стране државе, слободна шетња, да би се што боље промовисале западне вредности код нас. А људе који су били у поворци Православне Литије, полиција ове земље је хапсила и вршила насиље над њима.

Како једна Православна земља може тако нешто да допусти?


#Sodoma #Gomora #Gej #Pride  #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Mediji #Propaganda #Vest #kmnovine
У промоцију извитоперености по први пут у
Србији злоупотребљена и деца!
Земља која би требало да је окренута тотално супротној страни, она је одабрала криви пут. Важније јој је да се додвори западњацима и Европи, како би ушла у ЕУ. То је та ЕУ, то је вредност те ЕУ, то је морал те ЕУ, чији Србија "жели" да буде члан.

А грађани ове земље? Шта они знају? Да ли знају ишта друго, сем онога што им се сервира? Колико је ова земља кренула ка понору, показује и чињеница, да је једна припадница тзв. ЛГБТ популације, премијер ове земље. Да ли мислите да је то случајно?

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Та иста премијерка, говори да ће у нашој земљи увести закон, којим ће се омогућити истополни бракови!?

Подржава ли већина грађана ове земље то? Зна ли уопште народ ишта? Или га не занима? Та, премијерка, ради све што је у супротности са душом наше земље.


#Sodoma #Gomora #Gej #Pride  #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Mediji #Propaganda #Vest #kmnovine
Нема педера без жандарма
Душа наше Православне Србије није таква, али појединци по сваку цену желе да је претворе у нешто што она није, желе да је униште. Како неко, ко нема у души и срцу, бар део љубави према нашој земљи, може да је води? Како неко, ко има тотално другачији систем вредности, него ли наша земља, може да буде њен вођа? Ова земља је од искони, Православна и другачија од ових вредности, које се тренутно пропагирају. Она није таква. Плаче Србија, сузе јој квасе земљу, трпи унутрашњи бол, јер јој товаре нешто што она није.

Православна Србија, неће бити мирна и никад неће прихватити оно, што никад није била. Јер није никад била содомска, увек је била Православна. И то је њен понос.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Sodoma #Gomora #Gej #Pride  #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Mediji #Propaganda #Vest #kmnovine #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине