Вести:

понедељак, 16. септембар 2019.

''Србска акција'' тврди: полиција брутално претукла њиховог активисту након привођења

понедељак, 16. септембар 2019. | КМ новине 0

У саопштењу за јавност које је удружење грађана "Србска акција" јуче издала, наводи се да је њихов активиста брутално претучен у полицијској станици након привођења.

#Gej #Pederi #Parada #Nasilje #Beograd #Srbija


Саопштење преносимо у целости, заједно са фотографијама:



Отпор педеризацији!
У данашњем отпору шетњи изопачењака у центру Београда, учествовали су и наши активисти од којих је један и ухапшен и повређен услед полицијског насиља које се збило како на самом јавном скупу, тако и након привођења у полицијској станици где су полицијске режимске слуге и заштитници педерских наказа брутално претукли нашег активисту. Али режимска репресија према националистима и режимска заштита наметања изопачењаштва, неће и не може поколебати нас који истрајавамо у борби за здраву Србију!

Јер Србија није земља изопачењака!

Подвиг и Борба!











































ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ово је Православна земља, не содомска - КМ Новине

Ово је Православна земља, не содомска #Sodoma #Gomora #Gej #Pride #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Mediji #Propaganda #Vest #kmnovine Одржала се некаква шетња, некаквих људи, коју је неко назвао именом „парада поноса". Каквог поноса? Ко се чиме поноси? Тим „поносним" људима, дозвољена је од стране државе, слободна шетња, да би се што боље промовисале западне вредности код нас.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Акција.орг    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине