Вести:

среда, 18. септембар 2019.

Сепаратисти увидели грешку и КиМ у својим уџбеницима ставили где и припада, у оквиру Србије, а медији на српском га третирају као ''државу''

среда, 18. септембар 2019. | КМ новине 0

Сепаратистички медији на Косову и Метохији јавили су да се у уџбеницима Географије, Косово и Метохија налазе у саставу Србије.

#Kosovo #Je #Srbija #Udžebnik #Geografija #Mediji #Izdaja #kmnovine
Из уџбеника при сепаратистичком систему




 
Иако потпуно исправан податак он је наишао на изненађење међу шиптарским сепаратистима јер они стање покушавају да представе другачије, као "независну" државу. Међутим, неправду и лаж ни мало није једноставно сместити у реалан контекст те се истина на овај или онај начин, ипак пројављује.

Мапа целовите Србије, са покрајином у свом саставу, представљена је на мапи света у умањеном облику. Ипак, и оваква, како тумачи албанска телевизија "Кљан Косова", подрива "суверенитет" земље.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Оно што Србе треба да забрињава јесте најезда тврдокорних про-сепаратистичких медија на српском језику. Управо један од таквих на Косову и Метохији, "Косово онлајн" пренео је ову вест и то одмах на њеном почетку истичући да је у питању "грешка". Наиме, овакви портали се оснивају и постоје једино са циљем да се путем лажног извештавања, у коме ће се у потпуности повиновати шиптарским сепаратистичким намерама, дође до што веће количине новца. Када се конкретно погледа ко чини редакцију овог портала, лако ће се утврдити да ни једно од одговорних лица није са Косова и Метохије или не живи у покрајини али се латило њене продаје како би дошли до мало маснијег комада хлеба на терету српског страдања и жртава.

Такође, врло лако се може уочити усиљена жеља да се у извештају "Косово", које је и у својим уџбеницима географије саставни део Србије, прикаже као засебна "држава" мимо Устава Републике Србије Међународног права!

Подсетићемо, ово крши многе одредбе закона а једна од њих предвиђа казну затвора у трајању од десет година и то за сваког грађанина Републике Србије који прихвати окупацију!



Многи медији на српском у трци да међу првима пренесу вест, преузимају их у неизмењеном формату чиме се шири утицај ових илегалних и криминалних вести и утиче на много ширу свест српске јавности промовишући управо шиптарске циљеве, чиме и злочин нарочито много добија на тежини.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Evropa #Francuska #Zastava #eu #Anti-EU #Evroskepticizam #kmnovine #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине