Вести:

уторак, 3. септембар 2019.

Пронађена па ''неутралисана'' експлозивна направа у Брђанима код Косовске Митровице

уторак, 3. септембар 2019. | КМ новине 2

Про-сепаратистички медији н српском језику, са Косова и Метохије, јављају да је јутрос пронађена експлоивна направа у насељу Брђани, кој је до доласка напредњака на валаст, махом било под српскомконтролом.

#Бомба #Експлозија #Брђани #Окупација #Жртве #Косово #Метохија #Србија #Kosovo #Metohija #Srbija
Брђани, изазвана експлозија






 
Ради се о ручној бомби која је јутрос, нешто пре осам часова, пронађена у Улици Анке Спајић код једне зграде која је у изградњи у овом насељу али из службе такозване "косовске полиције" није наведено ко је власник зграде, па ни које националности.

Наводни "Специјални тим за уништавање експлозивних направа" је нешто после 12.00 часова изазвао експлозију чиме је "неутралисао" ову направу. Није наведено да ли је том приликом начињена материјална штета на објекту у коме је она пронађена.

Овај догађај се чудно подудара са ранијим шиптарским предизборним периодом када су Косовском Митровицом одјекивале експлозије и долазилодо честих паљења аутомобила. Мете тих напада увек су били противници "Српске", односно како је Срби на КиМ називају, Шиптарске листе, која једина која ужива пуну подршку Владе Србије и Александра Вучића у његовој кампањи издаје Косова и Метохије.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Бомба #Експлозија #Брђани #Окупација #Жртве #Косово #Метохија #Србија #Kosovo #Metohija #Srbija

2 коментара:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине