Вести:

понедељак, 19. август 2019.

''Слобода говора'' односи прве значајне жртве

понедељак, 19. август 2019. | Уреднички колегијум 0

Под изговором "слободе говора" данас можете да кажете све оно што људи већином презиру а глас већине, уколико је критички, биће самлевен под оптужбом да представља "говор мржње".

#Митрополит #Амвросије #Оставка #Мужеложник #Пропаганда #Слободаговора #Говормржње
Митрополит Амвросиос




Управо то се догодило грчком митрополиту Амвросиосу (81), који је служио у епархији Kалаврите на југу Грчке од 1978.

Како медији преносе, грчки митрополит Амвросиос, поднео је оставку због оштрих критика агресивне промоције  мужеложништва, миграната и политичара а она је објављена на јучерашњој Литургији.

Приметно је да се интензивирање кампање о изопаченим људским схватањима и нормама понашања нарочито поклапа  са економском кризом и слабљењем држава, посебно православних које најдуже одолевају нахуманој пропаганди. Управо је то био период тешке економске кризе и таласа протеста који је захватио Грчку у том периоду.

Kако наводи АП, иначе међу водећим светским агенцијама које подржавају мужелошништво као и још неке форме изопаченог понашања, митрополит је оптужен за "крајње" илити "екстремно десничарско" расположење које је по аутоматици негативно. Истовремено, талас истинских екстремних идеја попут све јачег нацистичког и фашистичког настројења бивше Украјине, не наилази на оштру критику. Напротив, то је још једна од идеја које заговорници мужелошништва прећутно одобравају а веома агресивно нападају измишљеног противника, опет - православну Русију.

Митрополиту Амвросиосу се нарочито замера што је у складу са хришћанском традицијом, што би морало да буде предмет одбране а не напада да постоји истинска слобода говора, октобра 2017., наложио свештеницима његове епархије да се сваког дана, тачно у подне, током целе недеље у трајању од три минута оглашавају црквена звона у знак протеста због  "антихришћанског и антигрчког" закона који олакшава људима да промене пол.

Такође, прошле године, за пожар код Атине митрополит је рекао да је то божја казна за атеисту Алексиса Ципраса, који је тада био премијер Грчке а иначе је на челу социјалистичке партије. Другим речима, идеологије која је нанела највише зла православним земљама. Симптоматично је и то да због разрађене индустрије педофилије и трговине децом у организацији Ватикана, до сада није било озбиљнијих мера нити оставки!

Оставка митрополита Амвросиоса, због одбране хришћанских вредности, представља једну од првих озбиљнијих и значајнијих жртава агресивног и нехуманог таласа мржње према хришћанским вредностима, које су врхунац хуманости и једини спасоносни облик здраве љубави у односима међу људима. Изопаченост је постала главна идеологија глобалистичког поретка који постаје све снажнији у свету, баш како нам је Јеванђеље и открило.

Наравно, медији који критикују митрополита Амвросиоса понашају се управо екстрмистички ликујући над његовом оставком док прећутују једну од важнијих изјава које је дао још 2014. године када је усвојен "анти расистички" закон у Грчкој:

„Ускоро ћемо постати странци у нашој домовини. Не знам да ли ћу доживети да видим то време, али ваша деца ће сигурно бити робови муслимана. Грчка нестаје, вера нестаје… Чувајте пламен домовине и вере. Глобализација више не куца на наша врата - већ је ушла у наш дом “, рекао је поводом усвајања тог закона митрополит Амвросије.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Митрополит #Амвросије #Оставка #Мужеложник #Пропаганда #Слободаговора #Говормржње

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине