Вести:

петак, 9. август 2019.

Српска шизофрена упорност за мир са Шиптарима и њихов повампирени фашизам

петак, 9. август 2019. | Уреднички колегијум 1

Вест да су Шиптари са Косова и Метохије регистровали "Балистичку странку" није одјекнула Србијом. А и како би кад власт врши све већи притисак да се са њима склопи мир (читај - прихвати незаслужени пораз).

 #Šiptari #Balisti #Stranka #Fašisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine
Шиптарски Балисти



Про-сепаратистички медији са КиМ, углавном на српском језику, јављају да је "ЦИК спреман за изборе". Оваква доза самопонижења, неограничене потчињености, служења фашистичким потомцима и зликовцима (без имало претеривања) не памти се у српској историји. Наиме, "ЦИК" није ништа друго него шиптарска "Централна изборна комисија" која организује и спроводи квази-изборе по систему такозване "рпублике Косово" на територији Косова и Метохија! Ова стара, још увек неостварена, а вероватно ће тако и остати, идеја шиптарских балиста да преотму јужну српску покрајину, све више се отима контроли лажног и уљудног Шиптара као човека 21. века. Они свакако умеју да користе савремену технологију која им је доступна али у својој сржи остали су они окорели српски непријатељи. Доказ за ову тврдњу лежи у томе што су управо ових дана регистровали "Иницијативу балистичке странке".

Ово је потпуно истоветно као да су Хрвати регистровали "Усташку странку" или Немци "Нацистичку иницијативу". Разуме се, у Немачкој то не би било могуће, у Хрватској још увек није јавно покушано јер стиже доста осуда од Јевреја због прослављања фашистичке идеологије тамошњих усташа али на Косову и Метохији то пролази сасвим "легално"!

Балисти у Македонији на утакмици са "Паризаном" - 2011.  година

Не чуди, говорећи искрено, да то чине Шиптари. Али - када на то свој пристанак дају Срби, и то отворено тиме што то преносе као сасвим обичну вест, тада је то врхунац злочина.  А пристанак је дат на неколико начина: не давањем оставки Срба на место сепаратистичких службеника; прећутним одобравањем које стиже од врха српске власти и "презаузете опозиције" сопственим бенефитима; као и медијском подршком која се на српском језику пружа шиптарским сепаратистићким и неонацистичким струјама.

На тај начин смо управо добили прву званичну фашистичку струју у Срба и то ону коју подржава државни врх са седиштем у Београду! Ни од њих се није чула реч протеста поводом оваквог геста а финансијски помажу и неке од медија који су овако олако пренели вест.

Поред тога, као што знамо, државни врх форсира и прморава Србе са Косова и Метохије да узму учешће у овим илегалним квази-изборима, што кандидовањем, што гласањем. На неизмерну срамоту произашлу из неограниченог апетита да се Србија изда и уништи једном заувек, изашло је чудовиште са девет глава, од чега ружнијег ни грђег српски народ није видео.


Балистички покрет Шиптара

Национални фронт Косова - 1939, идеолошки је уско повезан са фашистима из Другог светског рата и памтимо их по стравичним злочинима над Србима, другим неалбанцима али и Албанцима који нису желели да се повинују тој екстремној струји а мало их је било.
М. Фрашери
Партија почива на идеји Мидхата Фрашерија, познатог заговорника стварања велике Албаније и у чијем програму јасно стоји да је „сврха уједињење свих албанских територија у једну државу” и подвлачи да „Национални фронт неће правити никакве уступке мањинама на рачун националних интереса”.

Покушај да се неонацистичка странка Балиста региструје у наше време, први пут је пропао 2014. године када је за регистрацију балистичке партије гласало чак седам од осам присутних чланова такозване "изборне комисије" шиптарских сепаратиста "ЦИК". Против је био само члан те комисије "Србин" Ненад Рикало, који је већ тада најавио да следећи пут он то неће моћи да спречи. На тај начин је најбоље показао да су Срби у илегалним институцијама шиптарских сепаратиста - само декор, како су и упозоравали српски родољуби.

И ове године је један од Харадинајевих коалиционих партнера, члан Вучићеве "Српске листе" Стеван Веселиновић успео да спречи али тек - на недељу дана. За разлику од Рикала његов "успех" се ни не може назвати тако. Али је то још боља слика "напретка" који су Вучићеви Срби остварили (морамо да их назовемо тако јер Срби са КиМ не желе да учествују у шиптарским квази- институцијама и већину је управо натерала Вучићева политичка банда). Тачније, разорили су толикоснагу Срба и неутралисализначај српског народа да данас у њиховом присуству ничу повампирене фашистичке идеје косовских сепаратиста. Нису у стању ни политички да спрече повампирене злочиначке струје Шиптара које се крај њих увелико формирају!

Ознака Балиста 30-тих година и шиптарских УЋК терориста 90-тих. Готово да нема разлике, не само у ознакама...

Поводом регистрације ове странке, 2014. „Вести” су се обратиле илегалним "амбасадама" САД, Велике Британије, Француске, Немачке и Канцеларије ЕУ у Приштини, између осталих, и питањем да ли регистровање балистичке странке виде као подстрекивање неонацизма.

Американци су цинично и не превише скривено, у маниру каубојског разбојника који им је толико својствен, кратко одговорили:
„Амбасада САД подржава једнакост за све људе на Косову и одбацује дискриминацију било које врсте мањина, жена, ЛГБТ особа или било које друге групе”, рекао је, Филип Друри, такозвани "портпарол амбасаде САД" у Приштини.

У Канцеларији ЕУ на Косову кажу да неће коментарисати "унутрашњи политички развој Косова", а и како би када сама ЕУ лежи и одгаја управо конкретну тековину Хитлерове нацистичке идеологије?
Занимљив је и део изјаве Ненада Рикала којије тада још рекао "да је невероватно да постоје људи који ментално живе у периоду од пре више од 70 година".

Дакле, док Шиптари не одустају од своје злочиначке и фашистичке идеологије суровог преотимања Косова и Метохије, дотле некакви "Срби" не могу чудом да се начуде како они живе "70 година у прошлости" јер такви "Срби" живе 70 година у будућности у којој Косово и Метохију управо виде као независну шиптарску државу. Значи, онај ко помаже да шиптарски фашисти остваре свој национачни план на штету Срба, "не може да верује да сами Шиптари то раде"!



Зло и наопако!

Овакву политичку шизофренију није могуће преживети без тешких последица. Можда у овом тренутку не по онога ко од ње "болује" већ по српске националне интересе и државу, а у овом тренутку "најболеснији" су управо чланови "Српске листе" и осталих минорних странака које се утркују на квази-изборима шиптарских фашиста. Јер не само да је једна фашистичка странка регистрована већ су ту регистрацију одобрили они који су за то одгворни, дакле дали су своју пуну сагласност и тиме потврдили привженост једном од најмонструознијих покрета, поред хрватских Усташа, на простору Европе!

"Балисти" - 2019.


Треба додати да се на истој страни нашла и Влада Србије као и несрећна Канцеларија за Косово и Метохију који ничим нису реаговали на овакав потез!

Срамота због пристанка српских власти али и медија и њихових квази-новинара, који су заправо само стрвинари над својом отаџбином и народом, може и да се опрости јер је њихова срамота, али укупан злочин који се овако чини над српском државом, њеном територијом и законом - мора да буде кажњен најсуровијим мерама које српски закон предвиђа! А недела против државе и Устава никада не застаревају. Има времена...




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

 #Šiptari #Balisti #Stranka #Fašisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине