Вести:

субота, 10. август 2019.

Медији: Црна Гора изручила Сашу Мирковића Србији

субота, 10. август 2019. | Уреднички колегијум 0

Бивши председник Скупштине Зајечара и некадашњи функционер Српске напредне странке, Саша Мирковић, изручен је јутрос Србији.

#Саша_Мирковић #Зајечар #Град #Тужба #Суд #Полиција #Режим #Власт #Напад #Србија #КМновине
Адвокат Наташа М. Тошић и Саша Мирковић испред Суда у Зајечару током једног од ранијих рочишта


Наводно, он је правоснажно осуђен на годину дана затвора због спорне набавке новогодишњих пакетића, пренели су београдски медији.

Мирковић је јуче ухапшен у Будви по потерници коју је за њим расписао МУП Србије.

Он је у децембру 2017. године првостепено осуђен на годину дана затвора због спорне набавке новогодишњих пакетића, а у мају ове године, пресуда је постала правоснажна.

Осумњичен је да је наложио другој ухапшеној особи да изврши набавку робе, не придржавајући се Закона о јавним набавкама, и да је посредовао да Градска управа то и уради чиме је оштетио буџет Града Зајечара за скоро 14 милиона динара.

Мирковић је новембра 2015. године напустио СНС.

Међутим, медији у штурој вести избегавају да наведу да је прошле године бранилац Саше Мирковића, адвокат Наташа М Тошић из Зајечара, обавестиле јавност да је 30. маја Привредни апелациони суд у Београду укинуо наведену пресуду привредног суда у Зајечару, списе предмета вратио привредном суду у Зајечару на поновно суђење и одлучивање "са јасним упутствима да у конкретном случају спорне пакетиће нико званично није поручио у име Града Зајечара".

Вероватно је Мирковић "крив" пре свега јер је последње две године започео серију тешких напада на режим поткрепљујући њихове криминалне радње материјалним доказима.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Саша_Мирковић #Зајечар #Град #Тужба #Суд #Полиција #Режим #Власт #Напад #Србија #КМновине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине