Вести:

петак, 9. август 2019.

Све већа срамота српских политичара - Шиптарима света ''државна'' граница КиМ

петак, 9. август 2019. | Уреднички колегијум 0

Ратни злочинац из редова шиптарских терориста, данас илегални председник сепаратистичке такозване "Скупштине", Kадри Весељи поручио је на церемонији у касарни Адем Јашари да сепаратисти са Kосова и Метохије "никоме не прете, али да неће дозволити да буду угрожени".

Кадри Весељи






Весељи је истакао оно што је све српске политичаре стид да јавно кажу а односи се управо на Косово и Метохију а то је да су "територијални интегритет и границе државе (Косова и Метохије, прим. ред) свете, неприкосновене, данас и заувек". То су Весељијеве речи! Но, шиптарска надобудност не треба да чуди. Она се кроз векове није мењала а посебно према Србима који су народ вечито на мети великих сила због свог пркоса и слободе што Шиптаре чини идеалним савезницима у борби против српског утицаја и постојања.

Обраћајући се припадницима илегалне шиптарске "војске",  чије је оснивање потпомогнуто од стране режима Александра Вучића [1][2][3][4][5], Весељи је ово и сам потврдио:


"Ви сте део одбрамбених снага, рођених и развијених у партнерству са НАТО, најмоћнијом Алијансом на свету, гарант вредности слободе и демократије", преноси Весељијеве речи шиптарска телевизија на српском језику.

Услужност српског режима и политичара охрабрила је шиптарски дух "јунаштва" који се увек јавља онда када је потпуно безбедан и нико га не гони. Тако је Весељи рекао да такозвана "република Kосово гради војску која одражава слободарски дух народа, вредности на којима стоји косовска независна и суверена држава и визију заузимања достојног места у западним политичким и војним структурама".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Фељтон: Писма српских конзула из Приштине - Арнаути нису никакви јунаци, већ их нико не гони - КМ Новине

Албанци су од тренутка свог вештачког "националног буђења" о себи имали превисоко мишљење које су наметали и другима али и себи, о чему су и сами Турци говорили. Овде преносимо други део писаног извештаја Данила Катанића, тајно извештача српског конзула у Приштини, иначе управитеља српских основних школа у Митровици, из лета 1899.

Српски поданици у шиптарским и они у медијима на буџету традиционалних српских непријатеља са Запада, а савезника шиптарских сепаратиста, верно и доследно су пренели Весељијеве речи не наговштавајући никакву неисправност нити угрожавање српских националних интереса и важећих закона. Ни мало се у раду не разликују ни новинари који раде у медијима на буџету Владе Србије. А и како би када су баш са шиптарским злочинцима у коалиционој вези?

Кадри Весељи је један од најистакнутијих шиптарских сепаратиста и један од оних са најкрвавијим рукама, према сазнањима истражних органа ЕУ и извештаја Дика Мартија који је до данас један од најоспораванијих - не и званично али конкретно да.

Наиме, Весељи је чак две деценије први обавештајац међу Албанцима. Завршио је курсеве терористичке обуке у Албанији, Немачкој и Швајцарској, а сумња се да и данас контролише токове новца на KиМ, криминал, трговину дрогом, нафтом, као и да је одговорна за бројне ликвидације. Група коју је тада контролисао бавила се трговином - од дроге до људских органа. Уз Хашима Тачија, управо се Весељи помиње у извештају Савета Европе у афери трговине људским органима, углавном киднапованих Срба током рата 1989-1999. године на KиМ. Верује се да је одговоран за терористички напад на аутобус Ниш-Експреса код Ливадица а предњачи у наметању идеје о "геноциду" Срба над Шиптарима на КиМ. [6][7][8][9][]

Ужасно је било видети челне људе Вучићеве "Српске листе" како се разгаљени смешкају у друштву управо овог злочинца: 

Кадри Весељи и Горан Ракић, председник Вучићеве "Српске листе"

То није био једини пут! Чувена је прослава Харадинајеве странке, с почетка маја месеца прошле године, на којој је "Српска листа" учествовала, частила се и гостила опет у друштву Кадрија Весељија:

Кадри Весељи (у позадини) се смешка док Далибор Јевтић из Вучићеве "Српске листе" на функцији сепаратистичког тзв "министра" у шиптарској "влади" срдачно и понизно поздравља највећег српског крвника, Рамуша Харадинаја.

На тој прослави се пило за истим столом са Фатмиром Љимајем, одговорним за многе логоре у којима су заточени, мучени и убијани киднаповани Срби са Коова и Метохије. Међу њима најстрашнији је крематоријум Клечка у којима су спаљивани остаци масакрираних Срба али и живи, након мучења и силовања.

Врх Вучићеве "Српске листе" издајника за истим столом са Фатмиром Љимајем (сасвим десно).

За то време службеници "Српске листе" издајника, у свим оним местима где врше локалну власт, истичу се по тортури над Србима какву нико до сада није спроводио. Такав однос српских издајника представља главни подстрек исељавању преостлог српског становништва са КиМ о чему смо у више наврата писали. Погледајте само један од последњих примера у низу:


Исељавање Срба са КиМ на леђима вола на ражњу (ФОТО) - КМ Новине

Исељавање Срба са КиМ на леђима вола на ражњу (ФОТО) #Korupcija #Mito #Srpska_Lista #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine Огорчени житељи Косовског Поморавља јавили су редакцији КМ Новина о догађају који се збио кад му време није. На први поглед - во на ражњу, када је намењен свима који се ту нађу, је нешто чему нема замерке.




1 - https://www.kmnovine.com/2018/10/ost.html
2 - https://www.kmnovine.com/2018/12/19.html
3 - http://www.kmnovine.com/2018/12/t.html
4 - https://www.kmnovine.com/2017/07/1717.html
5 - https://www.kmnovine.com/2017/10/oruzje-v-kosova.html
6 - https://www.kmnovine.com/2019/03/s.html 
7 - https://www.kmnovine.com/2019/05/k.html
8 - https://www.kmnovine.com/2018/05/st10.html
9 - https://www.kmnovine.com/2016/02/vikiliks-kim.html




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

 #Šiptari #Balisti #Stranka #Fašisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине