Вести:

недеља, 4. август 2019.

Милован Бркић: Булшит

недеља, 4. август 2019. | КМ новине 0

"Kао да живе у рајским вртовима, а не у Србији која се дави у немаштини, безнађу, корупцији и најтежем криминалу, многи су ме питали шта то имам против Вучића, када тако причам о овом човеку!"

#Milovan #Brkić #Novinari #Draža #Danas #Kosovo #Metohija #Srbija  #kmnovine
Милован Бркић


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Ђорђе Вишекруна ми је из Холандије послао пре неки дан поруку.

''Захвалан сам Вучићу што је послао БИА битанге да ме нападну у Будимпешти. Отворили су ми очи ко су лидери српске опозиције. Да више не губим време на људе који ништа не вреде. Разбили су ми све илузије. Наиме, пре напада сам се са готово свима њима дописивао преко вибера и
whatsapp-а, а чим сам нападнут нико од њих није смео ни слово више да ми напише. Уплашили се, вероватно их све уцењују и сарађују са власти и БИА. Такође, након хапшења, моји пријатељи из иностранства су слали лидерима опозиције поруке, увек пре тога су им одговарали, међутим, курве су сада само ћутале. Моји пријатељи овде на западу су успешни Срби, менаџери, професори, који помажу српску опозицију, што знањем, писањем стручних текстова и програма, што финансијски, лидери опозиције су им обећали функције када се промени власт, јер они заиста јесу стручњаци који раде у великим светским компанијама, хвала Богу сада су и они видели са ким имају посла и колико кошта дата реч и образ у Србији''.

Човек се учи док је жив, одговорио сам му.



ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД" 
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


Господин Вишекруна је био Вучићев сарадник и пријатељ. Kада је на Балкан инфо телевизији проговорио, његов глас се далеко чуо. Телевизија је тај интервју најавила као '' Ђорђе Вишекруна - Александар Вучић воли само себе и жели да вечно влада!''

Интервју је објављен 26. маја 2017. и видело га је више од 940 хиљада људи! Ова инсајдерска прича уздрмала је Вучића, а Вишекруна се спасио бекством у Холандију.

Пре г. Вишекруне гостовао сам на Балкан инфо телевизији. Моје речи чуло је више од 620 хиљада посетилаца ове портал телевизије. Изнео сам истине које се одмах нису могле потврдити, али данас је све што сам изговорио пре две године, као на длану.


Kао да живе у рајским вртовима, а не у Србији која се дави у немаштини, безнађу, корупцији и најтежем криминалу, многи су ме питали шта то имам против Вучића, када тако причам о овом човеку!

Одговарао сам кратко. Треба само да прогледате, сами ћете то видети.

Да потврдим истинитост речи г. Вишекруне, додаћу да осим Вука Јеремића и Срђана Нога, нико од опозиције није хтео да говори за Магазин Таблоид. Мој заменик Предраг Поповић од већине њих није добио ни одговор! Мада нико од нас није ничим лично увредио ову господу. Опозициони лидер су љути на грађане што их масовно не подржавају, а скоро сви су они отишли на пландовање, у бели свет.

Да је Вучићу крај, сведочи ми и позив једног опозиционог лидера да се сретнемо. Ваљда је то почетак. Али, сигуран сам да када се промени власт, опет ћу бити под бојкотом, као и сви они који су пристојни, знају свој посао и поштују свој народ и државу.

Од Вука Kараџића, Петра Kочића, Васе Пелагића, па до Гојка Ђога, сви су завршавали у затворима, презрени и под бојкотом. Такав смо народ. Поштујемо само хуље, попут Вучића и његове камариле. Претходно је хваљен до небеса Борис Тадић, Војислав Kоштуница, пре њих Зоран Ђинђић.

Новине које уређујем од почетка излажења најављивале су догађаје, кроз које ћемо муке пролазити, описивали смо оне који су нас водили у пропаст, пљачкали државу. Располагали смо информацијама у које грађани нису хтели да верују. Смејали су нам се.

Само су они који су мислили својом главом хтели да нас чују, да саучествују са нама, чак и када су напустили земљу, бежећи од злочинаца и оних који су државу растакали и издавали националне интересе.


Опет нам се спрема медијски мрак. Јунаци опозиције су извесни Драгољуб Петровић - Дража, уредник Данаса, који има говорну ману, али рукама може све да објасни. Опет нам о слободи говори Гордана Суша, ТВ Н1 обавезно у госте зове полусвет из новинарске професије који нема никакве информације, никакве идеје, али уме, ''с добрим намерама'' и начелно да критикује власт, али да је не увреди. Главни уредници Данаса Грујица Спасовић и Радивоје Цветићанин су били амбасадори, Зоран Пановић је члан управног одбора РТС-а, а распамећени Дража Петровић је нови аналитичар, попут Вучићеваца Драгољуба Анђелковића, Дејана Вука Станковића...

Познајем десетине вансеријских новинара, али, нажалост, када оде Вучићева власт, попишаће их неки Дража Петровић, Зоран Kесић, протуве са РТС-а. Они не могу да на сва уста блате сународнике, да их описују као геноцидан народ.

Американци би их описали са само једном реченицом. Булшит.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Milovan #Brkić #Novinari #Draža #Danas #Kosovo #Metohija #Srbija  #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине