Вести:

петак, 16. август 2019.

Скот остаје веран себи и политичким скандалима

петак, 16. август 2019. | КМ новине 0

Амбасадор САД у Београду, Kајл Скот, познат је по свом бахатом и политички скандалозном понашању које се испољава посебно по питању Косова и Метохије и напада на српске хероје који су земљу бранили од НАТО агресије коју је 1999. године предводила његова Влада.

#Америка #амбасадор #Скот #Косово #Метохија #Србија  #Злочин #Kosovo #Metohija #кмновине




 
Најзначајније питање и највећи национанални и историсјки проблем Србије - Косово и Метохију, Скот би да оконча на Твитеру.

Како преноси медији на српском језику он је написао да је "дошло време да се стави тачка на сукобе из деведесетих година" и позвао Београд а са њим у истој равни и шиптарске сепаратисте и ратне злочинце са КиМ да што пре обнове дијалог.

"Дошло је време да се стави тачка на сукобе из 90-тих. Позивам Kосово и Србију да што је брже могуће обнове дијалог под окриљем ЕУ и уздрже од предузимања корака који онемогућавају постизање споразума", написао је Скот на Твитеру у свом маниру дрског и бахатог каубоја иза којих су проливене реке крви.


Уколико то заиста жели онда би могао да позове сопствену Владу да ухапси ратне криминалце клана Клинтон, да свргну своју структуру власти  наметнуту Србији после 5. октобра и да препусте регуларним безбедносним органима Србије да неутралишу нарко - терористичку банду косовских Албанаца. Међутим, јасно је да се такав демократски потез од Скота не може очекивати.

Ова провокација уследила је након што су земље Kвинте позвале јуче "Приштину", односно шиптарске сепаратисте, и Београд да што пре обнове дијалог и истакле да Приштина мора да укине таксе а Београд да обустави кампању за повлачење признања независности Kосова и Метохије!



У нормалним околностима оваква изјава би значила директну објаву рата јер се напада државни интегритет и суверенитет али како околности нису нормалне то ни понашање представника власти ових неколико држава није нормално, ни легално ни дипломатско.

Владе САД, Француске, Уједињеног Kраљевства, Италије и Немачке уједињене су "у намери да се постигне пуна нормализација у односима Београда и сепаратиста са КиМ кроз свеобухватни, политички одржив и правно обавезујући споразум". Овакву изјаву сакриле су испод паравана да ће то "допринети регионалној стабилности", што је потпуна бемислица, а у ствари координисано раде на остварењу старих циљева нацистичке Немачке.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Америка #амбасадор #Скот #Косово #Метохија #Србија  #Злочин #Kosovo #Metohija #кмновине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине