Вести:

среда, 31. јул 2019.

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника'

среда, 31. јул 2019. | КМ новине 0

Последњих пар дана све више ФБР сарадника са терена јавља о неподношљивом терору „мигрантских банди“ које некажњено дивљају по Србији- Проваљују у викендице, салаше, куће- јуче је један Београђанин послао слику „мигранта“ покушавајући да провали у више станова.




Сувишно је напоменути да се ради о становима у строгом
центру Београда у којима живе породице или старији људи, и само је питање времена када ће неко страдати; Највероватније невини грађани, али није искључено да и грађани, којима „наша полиција“ не пружа никакву заштиту, једноставно узму правду у своје руке (све више њих на друштвеним мрежама отворено најављују управо то)!?


Другим речима- фитиљ на „мигрантском бурету барута“ догорева. Грађани Србије су једноставно препуштени сами себи- уосталом „наш председник“ је пре непуних годину дана изјавио (а да није ни трепнуо) „да су мигранти ту да повећају наш наталитет“, цитирајући „величанствени“ немачки пример и „Тетку Меркел“…


…Док је документована реалност, за разлику од оне паралелне у којој живи „наш вођа“, потпуно супротна- недобронамерни мигранти, који могу слободно да се окарактеришу као „исламски инвазионисти“ (већину њих чине муслимани- мушкарци војног доба) су изгледа „ту“ пре да повећају наш морталитет него наталитет…






Ако све ово није довољно да схватимо о каквом се злу ради, ево  инајновије вести из Немачке: "Мигрант" из Еритреје гурнуо под захуктали воз мајку и осмогодишње дете које је погинуло на лицу места док се лекари боре за живот мајке.

Да ли су нам такви суграђани, како то сугеришепредседник Вучић, уистину потребни?




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik  #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине