Вести:

петак, 5. јул 2019.

Елиот Енгел: Косово је део САД

петак, 5. јул 2019. | Уреднички колегијум 2

Амерички конгресмен Елиот Енгел задивљен је новом зградом америчке амбасаде на Kосовуи Метохији, која је јуче свечано отворена.

Елиот Енгел у Приштини / Фото: КМ Новине, архива





Енгел је у свом обраћању гостима рекао да је то доказ да се добре ствари могу догодити и да је ово дело за њега остварење сна и захвалио се својој земљи за агресију и брутални ратни злочин који је починила против српског становништва.

"Дивно је бити данас овде. Дивно је бити у пријатељству са  људима Kосова. Људи на Kосову су напорно радили. Волим Kосово. Данас је један сан постао стварност. Добре ствари се догађају. Хвала Америци што је 1999. године била уз Kосово и народ Kосова. САД ц́е увек остати уз Kосово зато што је Kосово део Сједињених Држава", рекао је Енгел у готово хистеричном наступу.

У Приштини је поводом јучерашњег датума, прославе годишњице америчке независности, атмосфера је достигла тачку усијању како се и може очекивати од поданика захвалних за подршку САД.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Šiptari #Priština #Separatisti #EliotEngel #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

2 коментара:

  1. Анониман5. јул 2019. 20:13

    Овај нема појма ко су Срби?

    ОдговориИзбриши
  2. Милош Тапавички6. јул 2019. 18:30

    Давно сам читао о псини енгелу ко је он , за чије интересе ради. Време је то и потврдило. Најжалије је то што "наши играчи" сваком одлуком,коментаром све више наносе штете и решење за статус KиМ постаје нерешиво!? Kад Русија уђе званично у " игру" на видело ће испливати сви прљави потези и наших а и страних "фактора".

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине