Вести:

понедељак, 22. јул 2019.

Сепаратистичко тзв. ''Специјално тижалштво'' осумњичене терористе испитује - у хотелу

понедељак, 22. јул 2019. | КМ новине 0

Такозвано "Специјално тужилаштво" при сепаратистичком илегалном систему, испитиваће једног осумњиченог у хотелу у којем ће одсести, навео адвокат Арианит Kоци, који заступа неколико осумњичених које је ово квази-тужилаштво до сада испитало.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Teroristi #Zločin #Žrtve #Srbi #Sud #Farsa #Laž #Hag #tribunal #kmnovine
Најодговорнији злочинци се на помисао да убице и терористи одговарају за злочине над Србима - смо смеју.



 
Kоци није открио о коме се ради, али је поручио да испитивање осумњиченог у хотелу "оставља утисак неозбиљности".

"Добио сам потврду од Специјног тужилаштва да ц́е један од мојих клијената бити саслушан као осумњичени – у хотелу у којем ће одсести. Са временом, буџетом и инфраструктуром коју су имали, Специјализована већа и Специјално тужилаштво – испитивање осумњиченог у хотелу, оставља утисак неозбиљности. Такође, верујем да нас недостојно третирају", написао је Kоци на Фејсбуку а преноси албанска телевизија РТК2 на српском језику.

Ово ни издалека није једина неозбиљност илегалних квази-инстутција на Косову и Метохији у њиховом покушају да глуме "државу".

Пре десетак дана бивши припадник терористичке "ОВK" Рамзи Церић, познатији као командант Љуан, саслушан је о злочинама над неалбанским становништвом али у Приштини, уместо у Хагу.

Kако је пренео приштински Зери, Церић је новинарима након саслушања рекао да у Хаг, где се налази Специјално тужилаштво није могао да отпутује, јер нема пасош.

Још један у низу случајева који је привукао чак и пажњу светске јавности, јесте када је Фљора Бровина махала фотографијом из филма за одрасле, тврдећи да је то доказ да су Срби силовали Албанке...



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Teroristi #Zločin #Žrtve #Srbi #Sud #Farsa #Laž #Hag #tribunal #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине