Вести:

уторак, 23. јул 2019.

ЛОВ НА НОВИНАРЕ - Случај Душка Великовског (ВИДЕО)

уторак, 23. јул 2019. | Уреднички колегијум 0

Онолико колико се власт боји истине и народа, толико труда улаже да се истина прикрије и кажњава оне који је износе. Сада се у Србији хапси обичан свет да би га преплашили они који су преплашени, а храбрим новинарима се приређују страшни догађаји, где сваки представља казну и можда последње упозорење.

 #Progon #Novinari Srbija #Vlast  #Срби #Србија  #kmnovine
Душко Великовски











Сви који прате рад новинара Душка Велковског, били су затечени вешћу да ће у уторак 23. јула у 12:00 часова, у његов стан, у улици Драгослава Срејовића 66, стан 17, доћи извршитељи са полицијском пратњом због одузимања стана.

Подршка Душку Велковском од Удружења грађана „Правда и Право“.

- Исељење тражи неко ко је суд преварио да је власник. У међувремену смо дошли до комплетне документације која то потврђује и која је предата суду са захтевом за обнову поступка (новинар Милан Маленовић).

- Душко Велковски је објавио податке о токовима новца Центара за социјални рад, доста података о трговини децом... иначе он ради скоро две деценије на случајевима трговине децом.... и зато је на удару. Сада се држава окомила на њега и незаконито га истерује на улицу (Синиша Вукосављевић).

Стижу му претње. Једна од њих је „Ово је твојих последњих пет минута“.

А пре тога?

Његов син је на делу за пешаке „случајно“ ударен возилом и пребачен у болницу. Након осам сати, Душко Велковски сазнаје шта се догодило и где му је дете. Дечак за тих осам сати није био прегледан.

Његов ауто је смрвљен.

Радњица која му је обезбеђивала издржавање је смрвљена. Од тада је у веома тешкој материјалној ситуацији.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Правда и право    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Progon #Novinari Srbija #Vlast  #Срби #Србија  #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине