Вести:

понедељак, 8. јул 2019.

''Нешнл Хералд'': Албански Сепаратиста Тачи, мафијаш који жели да искорени Србе из српске покрајине

понедељак, 8. јул 2019. | КМ новине 1

"Албански сепаратиста Хашим Тачи, бивши командант про-Ал Каида “Косовске ослободилачке восјке”, идентификован је од стране Савета Европе као глава “налик мафијашког” картела умешаног у илегалну трговину хероином, оружјем и људским органима" каже се у тексту објављеном у њујоршком недељнику.

#Šiptari  #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine
Нешнл Хералд подсећа да се на фотографији налази једна од 35 порушених и уништених православних цркава у једном дану, током мартовсог погрома 2004. године.







Ауторски текст објављен у америчком "Нешнл Хералду" (The National Herald) оголио је корумпирани српски медијски простор у коме се избегава бављење оним медијским садржајем који на Западу промовише истину, а која је најчешће аргумент у корист Србије. Домаћој јавности се махом преноси оно најнегативније. Ствара се утисак да је свет једнострано расположен и да према Србима осећа мржњу, а на наше проблеме и националне интересе гледа са презиром. На тај начин се необјективно подстиче све дубља национална депресија и ствара замора са жељом да народ одустане од најважнијих националних вредности.

Једини подстрек таквог рада медија у Србији јесте лични материјални интерес новинара и уредника који се више и не скривају већ се бахато истичу као у случају "Информера", "Српског телеграфа" и других прљавих режимских билтена.

КМ Новине након претходног француског апела "Борба за српско Косово и Метохију није завршена!", доносе још један текст који прецизно, бриљантно и снажно удара у лажни мит о албанској надмоћности и огољено приказује ужас шиптарског сепаратизма који је нанео и наноси толико зла српском народу. Очигледно је, када би постојала здрава а не издајничка власт у Србији, променио би се на боље и однос светских сила према нашем проблему који би тако био решен праведно, у складу са законом, легално и легитимно. Другим речима, суверенитет државе Србије био би враћен на целом простору Косова и Метохије у рекордно кратком периоду. Само када би у Влади Србије седели истиснки представници народа а не вашингтонске и бриселске марионете плаћене новцем шиптарске мафије.

Следи комплетан текст из америчког недељника "Нешнл Хералд" у преводу редакције КМ Новина:

* * *


Хуманитарна криза у срцу Балкана

Пише: Рут Глук



Овог Божића, православни Срби су били онемогућени да присуствују служби у својој цркви у Ђаковици, граду на Косову и Метохији, од стране албанске мафије.


Хришћанима који су довољно храбри да остану на Косову годинама је ускраћен приступ богомољама.

Од како је ступио на власт, албански сепаратистички режим на челу са Хашимом Тачијем, етнички је очистио две трећине хришћанског српског становништва са земље својих предака у српској покрајини Косово и Метохија. 40.000 православних хришћана и других неалбанских мањина укључујући Роме и Јевреје протјерано је из града Приштине. Само из града Приштине протерано је 40.000 православних хришћана и других неалбанских мањина укључујући Роме и Јевреје.

Преко 150 српских православних цркава, манастира и других културних знаменитости је оскрнављено, запаљено и уништено.

Многи Срби, укључујући старије и младе, убијени су, постали су жртве ужасних злочина неизрецивог насиља у дивљим албанским погромима.

У жељи да искорени остатке православног хришћанског присуства на Косову, Тачијев режим недавно је онемогућио рад болница у којима се лече Срби и спречио их у набавци крајње потребних медицинских средстава, и увео 100-постотни порез на све српске производе.Албанска милиција спровела је опсаду подручја насељених Србима покретањем претреса продавница у потрази за робом са српским етикетама. Оно што је пронашла спаљено је на јавним ломачама.

Према Д. Хантеру Хејнсу, оснивачу и председнику Православног института за јавно заступање (ОЦАИ), албански сепаратистички режим на Косову “скоро је успео да се реши 12-вековног хришћанског присуства. Више од 1.000 хришћана је убијено, 250.000 расељених и 150 цркава уништено. Хејнс пише да српски хришћани на Косову "брзо постају непостојећи народ модерне Европе".

Албански сепаратиста Хашим Тачи, бивши командант про-Ал Каида “Косовске ослободилачке восјке”, идентификован је од стране Савета Европе као глава “налик мафијашког” картела умешаног у илегалну трговину хероином, оружјем и људским органима и претворио Косово у уточиште проституције и тржиште женама и девојчицама. Према сазнањима европске полиције, четири до шест тона хероина је дневна испорука у ЕУ са Косова, процењене вредности од 2 милијарде долара годишње.

Албанци са муслимани Косова имају једну од највиших стопа учешћа у редовима ИСИС-а на Балкану, и били су умешани у бројне терористичке завере против Сједињених Држава, укључујући убиство двојице припадника америчких ваздухопловних снага на аеродрому у Франкфурт, Немачка. Лавдрим Мухаџери, Албанац са Косова који је недавно убијен унападу америчким беспилотним летелицама у Сирији, био је командант “Балканске бригаде” за Исламску државу.

Током 2016. године објављен је извештај обавештајних служби да је Косово сада дом пет кампова за обуку припадника ИСИС-а у које су, процењује се, родитељи послали око 300 деце, неких око 7 година.

Албански лидери у Приштини, главном граду Косова, отворено изјављују своју оданост суседној Албанији. Граница између Србије и Албаније је ефективно уклоњена. Новембра 2018. године, албански премијер Еди Рама објавио је планове за довршетак анексије Косова и Метохије до 2025. године. То је, међутим, само почетак. Њихови територијални циљеви су знатно амбициознији.

Према мапама које су у широкој употреби у јавности, и јавним изјавама албанских лидера, “Велика” Албанија треба да укључи не само Косово и Метохију, већ део Грчке, Црне Горе, Бивше Југословенске Републике Македоније и централне Србије. Упркос свему томе, Сједињене Државе су недавно наоружале режим Хашима Тачија супротно саветима НАТО-асавезника, што му је омогућило да командује војском.

Петиција коју је покренуо “Косовски пројекат”, национална мрежа волонтера под вођством двојице адвоката, позива председника Трампа и Конгрес Сједињених Држава да одбране прогоњене хришћанске заједнице на Косову и суспендују подршку милитаризацији албанског сепаратистичког режима.

Петицију можете видети овде: https://www.change.org/p/president-donald-trump-stop-the-persecution-of-serbian-christians-in-kosovo-and-metohija-4753e226-bcc3-4629-84ca-fe12091c1f62

Учинити супротно значило би осудити оне хришћане, и друге мањине, који остају на Косову и Метохији на скоро извесно уништење, што ће угрозити стабилност Балкана.

Госпођа Рут Глук је јеврејско-амерички истраживач ангажована на заговарању истине поводом Косова и Метохије и искуства српског народа током холокауста. Живела је у бившој Југославији током 1990-их.

Објавио "Нешнл Хералд" 
(The National Herald), јануар 2019,
Превод на српски: КМ Новине 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Šiptari  #Separatisti #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине