Вести:

субота, 8. јун 2019.

Амбасада геноцидне Америке о Дачићевом исписивању ''Kосово је Србија'' на новчаници

субота, 8. јун 2019. | КМ новине 0

Амбасада САД-а у Београду безобразно је поручила да би министар спољних послова Србије Ивица Дачић требало да размисли о својим поступцима поводом његовог исписивања "Kосово је Србија" на новчаници од сто долара.

#Косово #Метохија #Србија #Америка #Амбасада #САД #Kosovo #Methija #Srbija #Amerika #ambasada #SAD
Американцима смета и естрадна "дипломатија"




 
"Уместо што уништава новчаницу са ликом великог америчког научника и државника Бенџамина Френклина, министар Дачић би можда могао да размисли о његовој изјави: 'Буди у рату са својим пороцима, у миру са својим суседима'", наводи се у одговору Амбасаде САД-а у Београду за Радио Слободна Европа (РСЕ).

Амбасада је реаговала на поступак Дачића који се прикључио "интернет изазову" и на новчаници од 100 америчких долара ћирилицом написао "Kосово је Србија" и потписао се, преноси Радио Слободна Европа.

Међутим, биће да би пре свега амбасада, али и целокупна Влада САД, требала да размисли о томе са ким би требало да буде у рату. Ни стида ни срама нема у изјави амбасаде која представља државу у којој је извршен геноцид најобимнијих размера у људској историји, а то је геноцид над Индијанцима који и дан данас живе у изолованом свету, без могућности да се развијају уколико не желе да прихвате правила својих џелата са седиштем  Вашингтону.

И то није све. Америка је за своје 243 године постојања памти свега 17 година мира а 226 година проводи у рату и о углавном на туђој територији!

Такође, ни Србија није изолована из америчких ратова као што знамо. Од почетка 90-тих до данас Америка је помагала или директно учествовала у рату против Срба где год се они налазили. Њихова агресија и неколико дивљачких бомбардовања у Босни и Србији, разбили су српску државу, проузроковали близу милион избеглица, унесрећили и убили више стотина хиљада недужних грађана чиме је непобитно почињен геноцид над Србима!

Упркос свему, бруталност и геноцид који је Америка извршила, или још увек врши против народа Србије путем зрачења осиромашеним уранијумом, превазилази све оквире људског разума и одавно је већ прерасло у највећи злочин који је једна држава починила против српског народа. Ништа од тога им не смета да јавно и агресивно заступају сопствену политику отимања Косова и Метохије супротно свим међународним законима и још да траже да се са тим и Србија сагласи.

Једна разумна одлука српске државе била би протеривање свих америчких шпијуна, извршилаца политике и уништавања државе али и дипломата све док администрација у Вашингтону не промени своју политику и уведе је у оквире међународног права и закона. Све друго није ни из далеко изгледно, па ни то да се ова нација са највише почињених ратних злочина у својој историји, избори са сопственим пороцима. То ће једино моћи природа када се презасити њихових непочинстава.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине