Вести:

понедељак, 10. јун 2019.

Пише : Зоран Влашковић: Долазе лобисти фашиста и терориста

понедељак, 10. јун 2019. | КМ новине 3

Највeћи зликовци данашњице Мадлен Олбрајт, Хилари Клинтон, Весли Кларк и Вилијам Вокер стижу на место злочина, на Косово и Метохију

#Kosovo #Metohija #NATO #Ubice #Zlikovci #Olbrajt #Klark #Voker #Klinton






  • Олбрајт, Клинтонова, Кларк и Вокер су се изјаснили да ни по коју цену неће посетити места на Косову на којима је НАТО бомбама убио 209 Албанаца, деце, жена и старих углавном. – Албанци грле своје убице Запада

Пише: Зоран Влашковић



У Приштини, на Косову и Метохији, у среду 12. јуна, у последњих 80 година биће одржана највећа смотра лобиста фашизма и тероризма у свету.

Биће то уједно највеће јавно пљување и понижење човечанства, цивилизације и демократије уопште. На окупираној НАТО територији, она Европа, која је тековина људских права, биће још једном згажена и бачена под ноге.

Огољена мржња која кипи
Дефиле маскираних налогодаваца са Запада, логиста тероризма, и убица, албанских терориста са Косова, означиће још једном да и једнима и другима на Косову и Метохији није интерес демократија, напредак, цивилизација већ учвршћивање инсталираног тероризма и фашизма.

На Косову, у Приштини Албанци чекају логисте тероризма и фашизма Мадлен Олбрајт, Хилари Клинтон, Веслија Кларка и Вилијама Вокера, на 20. годишњицу уласка НАТО трупа на КиМ. Они су и главни кривци, међу десетак других са Запада, за бомбардовање Југославије 1999. године.

Европа и цивилизован свет веће понижење неће доживети. Највећи промотер тероризма је свакако Медлин Олбрајт, која је неписменог Тачија, терористу промовисала још у Рамбујеу у политичара и са којим данас општи цео Запад, онај Запад који је колонијално убијао свуда по свету. Западни сатрапи Америке, који су заједно са њом, толико стотине хиљада невиних људи побили по свету после Другог светског рата.

Смислио лаж добио музеј
Биће ту и Вилијем Вокер, пензионисани амерички генерал, који је лажима створио Рачак, који је Западу био окидач за бомбардовање Југославије. У Хагу је Рачак стављен ван суђења, јер су и такве судије увиделе да је то била монтирана лаж фашистичког гебелсовца Вокера.

Лажи Веслија Кларка о Србији и Србима су одавно надвисиле хитлеровог фашистичког министра лажи Гебелса.

Доћи ће и Клинтонова, страшило демократије, која је наредила бомбардовање РТС –а у Београду.

За бачене бомбе на поклон рудник угља
Несхватљиво је зашто су данас Албанци, и овакво Косово, привржени толико Америци и НАТО – у, највећим убицама данашњице, кад се зна да су им управо они нанели највећа зла у последњих две деценије! Последице тих зала Албанци и данас смртно осећају на Косову ! Ево чињеница:

НАТО напад на конвој косовских албанаца на путу код Ђаковице, 14. априла 1999.г. у Метохији је резултирао убиство 73 и рањавање 36 цивила Албанаца. Тада је убијено 23 албанска детета а најмлађе међу њима је имало само три и по месеца!

Највећи инцидент појединачне „колатерална штете“ се десио 14. маја 1999, када је НАТО авијација бацила 10 бомби на село Кориша, код Призрена, убивши 87 цивила Албанаца а више од 40 је рањено.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
НАТО је својом агресијом прво изазвао избегличку кризу а онда бомабрдерима маскрирао Албанске избеглице. Албанци данас славе џелате који нису убили ништа мање Албанаца него Срба.


У бомбардовању затвора Дубрава код Истока у Метохији 19. и 21. маја 1999.г. погинуло је више од 40 затвореника Албанаца, од којих 19, од 26 њих укупно, су били терористи УЧК!

На Косову је званично од НАТО агресије живот изгубило, 267 цивила, од чега 209 албанских и 58 неалбанских, 171 припадник Војске Југославије, 20 припадника МУП-а Србије и 26 припадника такозване ОВК, од којих је 19 од 26 страдало у НАТО бомбардовању КПЗ Дубрава код Истока.
 
Американци су одбили и да на овим местима убистава Албанаца поставе било какво спомен обележје уз речи – ''Не занима нас таква историја и Албанци су безвредни''. Олбрајтова, Клинтонова, Кларк и Вокер су се већ изјаснили да неће посетити места на којима су албанци страдали од НАТО – бомби.

Албанску патњу и страдање нема ко да саслуша, тражи се уефорија и славље, ништа друго.

Нато је на подручју КиМ изручио више од 2.000 касетних бомби са више од 380.000 распршених делова. Према достављеној НАТО мапа - карти Кфору 1999. године на КиМ је било више од 1.300 локација са касетним бомбама и 2.600 места са неексплодираним експлозивним направама.

Најтрагичније је то што је до сада овде од заосталих мина настрадало 115 особа, само Албанаца а више од 450 их је задобило теже и лакше телесне повреде. Више од 70 одсто настрадалих и повређених Албанаца је млађе од 18 година. То се наводи у извештају организације Уједињених Нација ''Акција за мине'' и Одељења за деминирање у Приштини.

Албански дечаци које су касетне бомбе и мине учиниле инвалидима.


НАТО је на Косову и Метохији изручио и 10 тона уранијумских пројектила на равно 113 локација, на којима данас живе углавном Албанци! Приштина данас званично признаје да се међу Албанцима на КиМ годишње региструје око 5.000 оболелих од разних малигних болести што је изузетно алармантно собзиром на укупан број од око 1,7 милиона становника на Космету, као и да је од 1999 до сада више од 9.500 Албанаца умрло од разних малигних болести, чији су узрок углвном уранијумске бомбе.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Анониман10. јун 2019. 13:35

    Да имамо неку безбедосну слyжбу и правни систем, ПОХАПСИЛИ БИ ОВЕ КРИМИНАЛЦЕ

    ОдговориИзбриши
  2. Хвала свима који коментаришу ћирилицом, јер она је писмо анђела!

    ОдговориИзбриши
  3. ОТПОР ОКУПАЦИЈИ14. јун 2019. 00:43

    То су само лица терористичког режима који делује са територије УСА,Потребно је сазнати како су та лица дошла на место да одлучују у УСА и ко стоји иза нјих.Главни ликови су СУПЕР ТАЈКУНИ из УСА,банкарска банда који имају личну штампарију новца ,80% светских медија ,који владају светом ЛАЖИМА.Изгледа да је то банда росилда,рокфелера,моргана који су умислили да це владфати светом ,иди по свету и праве терор и ратове

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине