Вести:

среда, 19. јун 2019.

НАТО је спровео агресију да би дивљачки уништавaо све - српско, албанско, турско...(ВИДЕО)

среда, 19. јун 2019. | КМ новине 0

Током зверске НАТО агресије, која је у рату заузела страну шиптарских сепаратиста, етнички опредељењу и по мржњи одвојену од регуларних органа реда државе у којој живе, није штедела чак ни њих!

#Kosovo20YearsOccupation #Kosovo #Metohija #NATO #Okupacija




НАТО агресија је завршена али злочин још увек траје, зато мора и да се памти! Из агресије прешло се у окупацију, оба се намећу као нужна али нису то никада била. Нужно је само памтити и сада, после 20 година окупације, и онда када од њеног почетка прође 200 година а све да би смо је обележили у слободи, јер заборав нам слободу неће донети!

НАТО је ништавано све редом:

"Дошли смо овде и видимо Пошту у пламену, све занатске радње, паи ове мале - најчувеније занатске радње смештене у овој уливци, сада су уништене. Биле су поносо Приштине. Могли сте да купујете од Срба, Албанаца, Турака - и сви ти људи, власници тих радњи, сви су говорили својим језиком. Нико од њих није био националиста. Ово, како јасно можете да видите, је варварски акт - ништа друго." рекао је страним новинарима Радован Урошевић, тадашњи директор Медија Центра.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Упркос свему што су видели, новинари нису зауздали дозу заједљивости и подршке Шиптарима. Данас видимо како, захваљујући добрим делом и њима, све то изгледа јер навршило се 20 година окуоације Косова и Метохије!


#Kosovo20YearsOccupation


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине