Вести:

субота, 1. јун 2019.

Дрскост сепаратиста: позивају своје грађане да избегавају путовања кроз остатак Србије изван КиМ

субота, 1. јун 2019. | КМ новине 0

Такозвано "Министарство спољних послова" косовских сепаратиста, позвало је грађане Kосова и Метохије да привремено избегавају путовање кроз Србију.

 #Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Separatisti #Fašisti
Држава лажна, мржња права





“Ово обавештење долази као резултат сталног хапшења грађана Kосова од стране институција ове земље, увек у фиктивним околностима. Један број њих је чак и физички и психички злостављан“, каже се у саопштењу овог илегалног "министарства" косовских сепаратиста.

Такође је затражено од грађана да покажу опрезност и разборитост ако не могу да избегну путовање кроз територију Србије.

Илегално "министарство" процењује да Србија више није територија која обезбеђује минималну сигурност за њихов физички и правни интегритет њих и чланова њихових породица. Сходно томе, настављају да позивају институције Европске уније да се онемогући такво понашање, "али нажалост до сада није било никаквог ефекта“, каже се у дрском саопштењу албанских сепаратиста које преноси портал Б92.

Још и већа дрскост огледа се у позиву државним органима да Србија "коначно одустане од фашистичке праксе и да призна чињеницу да је она део европског континента, где је слобода кретања универзално право свих и поштује се без обзира на политичке циљеве“.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Зоран Влашковић: Албанска промоција фашизма у Либану! - КМ Новине



Револт изазива чињеница да се све време, укључујући и НАТО агресију којој су алиби и међународној јавности дале терористичке активности зликовачке "УЋК", Шиптари слободно крећу целом територијом Србије и да нису имали никаквих проблема. Чак шта више, Шиптари кристе сваку прилику и место да Србе провоцирају "успехом" своји злочиначких намера и иживљавањем над српским народом на Косову и Метохији.

Иначе, Срби спадају у најугроженији народ, без икаквих права на слободу кретања, рада, па чак и живота на сваком оном делу где Шиптари имају контролу. Напади су свакодневни а често их буде и више у току дана. И то није никаква новина, то је трајало чак и пре почетка рата на Косову и Метохији који су изазвале терористичке снаге шиптарских сепаратиста. Отмице, убијања у својим домовима или на радном месту, силовањима и разним другим злочинима, Шиптари су отимали део по део српске јужне покрајине користећи увек фашистичке методе.

Ако се пак вратимо у прошлост, видећемо да су са овог простора Шиптари поред свих осталих, били савезници изалијанских фашиста и немачких нациста док су Срби једини народ на Балкану који то у својој историји никада није био.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОКАНТНО: Зоран Влашковић - Албанцима баштина споменици фашиста у УНЕСКО - у!? - КМ Новине





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине