Вести:

Sunday, June 23, 2019

Борац за независно Косово, МУП-у уручио опрему за ''скидање садржаја'' са сваког рачунара и телефона!

Sunday, June 23, 2019 | КМ новине 0

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је МУП добио опрему која омогућава да са сваког рачунара или телефона скине одређени садржај.

 #Kosovo #Metohija #Srbija #Okupacija #Norveška #MUP #Pedofilija #Oprema #Skidanje #Podaci
Фото: МУП


Kако је објаснио анализа тог садржаја то може значајно да помогне у борби против организованог криминала и корупције.

„Ова донација је део норвешког пројекта који траје већ две и по године и који подразумева набавку савремене софистициране опреме која служи за анализу садржаја мобилних телефона и рачунара. Део опреме коју смо добили омогућава нам да са сваког рачунара или телефона скинемо одређени садржај, да га анализирамо, што може значајно да помогне у борби против организованог криминала и корупције“, објаснио је министар Стефановић истакнуто је на службеном сајту МУП-а⇗.

Министар је то рекао током примопредаје опреме коју је Националном центру за криминалистичку форензику поклонила Норвешка. Вредност опреме за анализу садржаја мобилних телефона и рачунара је 900.000 евра.

Стефановић је навео да је Норвешка до сада помогла његовом министарству поклонима укупне вредности 12,4 милиона евра.

Фото: МУПКако се у самој власти налазе припадници најјачих кланова организованог криминала, попут актуелног министра здравља, Залтибора Лончара⇗, али и неки од најближих сарадника и рођака самог врха власти, у овом тренутку је најизвесније да ће та опрема бити коришћена за шпијунирање и праћење режимских опонената будући да је Србија тренутно под терором бескрупулозног диктаторског режима господина Вучића. 

Ово нису једини показатељи намере МУП-а да појачају репресију над становништвом. Недавно, 10. јуна, усвојен је нови правилник који полицији омогућава повећано ограничење бруталности укључујући и употребу електрошокова на труднице!  

Наведена електромагнетна средства могу се употребити "изузетно, са нарочитом пажњом и за најкраће могуће време" и на особама које су рањене, обилно крваре, трудницама, ментално оболелим особама и срчаним болесницима, али само у случају да није могуће употребити друго средство принуде, пише "Нова економија".

Приликом уручења донације за преузимање садржаја са телефона и компјутера, амбасадор Норвешке у Србији Арне Санес Бјорнстад је рекао да полицији у Србији "није потребна помоћ како да ради свој посао, већ су потребна извесна финансијска средства да би тај посао обавила што је боље могуће".

Норвешки амбасадор се више пута истакао у антисрпским изјавама, чак безобразно, недипломатским попут оне да је Косово (и Метохија) "независна држава без обзира на став Србије"! Норвешка је, када је јужна српска покрајина у питању, земља која предњачи у привлачењу младих Срба са Косова и Метохије чиме директно учествује у расељавању и етничком чишћењу Срба.

Арне Санес Бјорнстад, сумњив.
Крајем прошле године Бјорнстад, крајем прошле године је изјаво да "морају да убеде Србе да заволе НАТО". Маја месеца ове године истакао је да он не мисли да је 1999. НАТО извршио агресију на Србију већ "интервенција донета тешког срца". Значајно је и то што је Бјорнстад био део делегације у Рамбујеу која је тај састанак искористила за неприхватљиву уцену Србије што је послужило као оправдање за бомбардовање! Без сумње, норвешки амбасадор је истакнути активиста за независно Косово и његово отимање од Србије. Сигурно да није случајно да ова донација стиже баш у овом тренутку!

Поверење у добре намере Норвешке оптерећују и наводи да деца која су у Србији одузета родитељима, често заврше у Норвешкој која предњачи по изопаченим и перверзним експреиментима и иживљавањима над најмлађима. Ово се сматра делом норвешке традиције која прећутно постоји паралелно са ривидним цивилизацијским развојем ове државе. Иначе, Бјорнстад је такође мужеложник, односно модерним речником ублажено - геј, према написима водећих медија.
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.