Вести:

недеља, 9. јун 2019.

Политика председника Вучића у једној слици - 15% територије гратис!

недеља, 9. јун 2019. | КМ новине 0

На интернету се појавила непотписана фото-монтажа која веома добро илуструје политику према Косову и Метохији коју Александар Вучић води.

 #Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Politika #Izdaja
Илустарција Вучићеве политике / детаљ









Не зна се ни време настанка али оно што она приказује савршено осликава сву (не)озбиљност којом се приступа најважнијем националном питању - Косову и Метохији.

Полумаскиран, односно скривен иза разних прича о успеху, "победама", добробити која нас чека ако се "договоримо" ил истрахова ако "пропустимо прилику", Вучић се не само Косовом и Метохијом већ и остатком Србије бави тајно, нетранспарентно, погубно. "Испод шињела" скривена је "понуда" са којом се наступа - за одвајање светиње од остатка државе понуда стоји отворена.

Уз понуду нуди се и поклон - 15% територије гратис! Оних петнаест на којима се налазе Косово и Метохија.

Овако скривена испод капута, територија сасвим очигледно није његово власништво већ се према целокупној слици може закључити да се ради о "украденој роби", нелегално присвојеној са којом се нелегално и тргује.

Уз све то ту је и сат који показује да време откуцава. Оно то чини двоструко - откуцава онима који би можда да покушају да још повољније дођу до жељене робе али ово је можда јединствен моменат у историји који се неће поновити ако буду  предуго чекали.

А са друге стране откуцава и нама који све то немо посматрамо, а ако дозволимо да откуца, друге прилике можда неће бити... а време пролази и сваки је тренутак драгоцен.





Да ли су институције у Србије у власти ипак само једног човека који се на очигледан начин бави илегалном трговином државне територије или још увек има остатака који ће заштити државни суверенитет, интегритет и Устав?




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДИРЕКТНО ПРИЗНАЊЕ ИЗДАЈЕ КиМ - Тачи: Хвала Вучићу на свему! Вучић: учинио сам све што је требало! - КМ Новине

Осуђени албански ратни злочинац са Kосова и Метохије, Хашим Тачи, захвалио се Вучићу на све што је учинио да заокружи шиптарску независност током панела у оквиру конференције ГЛОБСЕЦ у Братислави.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине