Вести:

среда, 29. мај 2019.

Суманутост Вучићевих послушника попримила екстремно висок и забрињавајући ниво

среда, 29. мај 2019. | КМ новине 0

Такозвана "Српска листа" коју је Александар Вучић основао 2013. године како би неутралисао отпор Срба на Косову и Метохији и прикључио их сепаратистичком систему, пита где су ти Срби?

#Kosovo #Metohija #Izdaja
Представници Вучићеве "Српске листе" у изузетно радосном расположењу са ратним злочинцима Рамушем Харадинајем и Фатмиром Љимајем.





Овај став не представаља увреду само за представнике Срба које помиње такозвана "Српска листа" већ и за сваког слободномислећег Србина коме је до одбране Косова и Метохије стало.

Пре свега, Марко Јакшић кога помињу у свом саопштењу, по обичају пуном говора мржња и презира према свему српском, разликује се од представника такозване "Српске листе" по једном више него важном основу. Јер је Јакшић, као и други који су поменути у овом саопштењу а јесу чланови Покрета "Отаџбина" из Косовске Митровице, на месту представника Срба изабран на изборима које је расписивала Скупштина Србије, по законима Републике Србије. Чланови такозване "Српске листе" регистровани су као странка у оквиру система такозване "републике Косово" и једино по том систему. У оквиру парламентарног живота Републике Србије такозвана "Српска листа" не постоји као политички субјект. Она учествује на квази-изборима које организује илегална власт шиптарских сепаратиста са центром у окупираној Приштини. Њени представници представљају и дају легитимитет илегалној сепаратистичкој власти која од Косова и Метохије жели да створи независну албанску државу. Они су изабрани на квази-изборима којима се поништава држава Србија на КиМ и тако изабрани они нису постали "представници Срба" већ представници оног малог броја Срба који су на страни албанских сепаратиста и са њима учествују  у сепаратистичким акцијама за шта и примају плату на месечном нивоу. У ту сврху сваки пут се на улицама Косовске Митровице, на дан шиптарских избора, окупе колоне запослених из неколико делимично преосталих српских институција које њихови надређени воде на гласање као овце. То је очигледан доказ терора који се над Србима на КиМ врши како би пружио какву - такву подршку шиптарском сепаратизму од стране "Српске листе".

ПРОЧИТАЈТЕ ИЗ АРХИВЕ:

НП ''Отаџбина'': Ако Шиптари овако пребијају Србе сада, шта ће бити ако им Вучић да столицу у УН? - КМ Новине

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" најоштрије осуђује брутално пребијање Срба и бацања сузавца на њих у насељу Готовуша општина Штрпце од стране РОСУ полиције из Приштине.


Та такозвана "Српска листа" помаже убијање државе Србије на Косову и Метохији тиме што је све време у политичкој коалицији са Рамушем Харадинајем. Захваљујући тој коалицији Харадинај јесте и опстаје на власти све време. Током своје владавине Харадинај је усвојио сепаратистички "закон" о пензијама за "војне ветеране"терористичке "ОВК". Такозвана "Српска листа" је гласала за тај "закон"! Харадинај је још одредио "границу" између КиМ и Црне Горе као државну - што је помогао посланик "Српске листе"! Током трајања "Српске листе" основана је "Војска Косова" а то је било њихово круцијално обећање да ће спречити! Ово чак није ни пресек свега што је такозвана "Српска листа" урадила у корист шиптарских сепаратиста а они се ипак питају:

"Где су јуче били Марко Јакшић и остале квази-патриоте из покрета Отаџбина, и свих претходних година, да покажу како треба бранити Србе?"


Како било ко да иступи против коалиционих партнера Рамуша Харадинаја, који су оснивањем општина по шиптарском систему, омогућили да сепаратистичка квази-држава заживи и на северу КиМ што је пре њих било незамисливо! Ко би пре њих то требао да учини?

Свих претходних година шиптарске специјалне снаге "РОСУ" нису смеле ни да помисле да промоле нос на север покрајине! Од када је наметнута такозвана "Српска листа" ове јединице су упадале сваки пут када би се подигла тензија па су чак и једном приликом ухапсиле високог државног функционера Марка Ђурића који такозвану "Српску листу" подржава а која је била присутна у тренутку Ђурићевог хапшења. Зашто они то тада нису спречили?

ПРОЧИТАЈТЕ ИЗ АРХИВЕ:

НП ''Отаџбина'': Најгори политички шљам зајахао Србијом, на челу Александар Вучић - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Најгори политички шљам зајахао Србијом, на челу А. Вучић У прорежимским медијима прећуткује се информација да Приштина током јануара треба да преузме контролу неба изнад Косова и Метохије до висине од 7 хиљада метара. Ту чињеницу јуче је објавио и министар инфраструктуре у влади самопроглашене "републике Косово", Паљ Љекај.


Један од првих потеза шиптарских власти коју на северу КиМ врши такозвана "Српска листа" било је уклањање барикада постављених за време Марка Јакшића и других представника Срба, јединих легитимних и легалних. Убрзо након уклањања барикада на самом мосту је дошло до једног од највећих шиптарских протеста од марта 2004. године под називом "Или ми, или они". У међувремену је договорено потпуно отварање моста за саобраћај што је опасност које су они свесни а то доказује чињеница да мост још увек није отворен и после неколико година од договора!

Из такозване "Српске листе" још кажу:


Чак ни онда када је одлучивао о животу и смрти Срба на севера, тада у ДСС-у Марко Јакшић није ишао испред свог народа, већ храбро стајао иза свих гурајући туђу децу да страдају.


Марко Јакшић на челу колоне током једног од скупова против издаје Косова и Метохије коју су спровели људи Александра Вучића.


Марко Јакшић на челу колоне, деце нигде нема. Тамо на згради где је некада писало "Све је ово Србија" сада се налази промо билборд који позива да се шиптарским изборима гласа за представнике "Српске листе".

Ова гнусна лаж представља набруталније извртање истине и сирову, одвратну неистину фашистичког карактера. Наиме, док су Марко Јакшић и ДСС били на власти у Косовској Митровици ни један Србин није убијен!

Од када су власт узурпирали и мимо закона преузели предствници Вучићеве листе убијено је више Срба! Један од најпознатијих је свакако Оливер Ивановић. Ни једно убиство Срба није решено а завладала је епидемија страха, дизања аутомобила у ваздух, претњи, уцена,отпуштања са посла, потпуна деструкција друштва, једном речју, од чега користи имају искључиво чланови такозване "Српске листе"! Упркос томе, ова странка у оквиру сепаратистичког система, наставља и додаје:

"Ко о чему лопов о поштењу, тако и квази-патриоте о њиховој бризи за српски народ, а при том заборављају да су и они лично одговорни за јучерашњи напад на Србе јер су месецима уназад нападали и пљували све српско на северу Косова и Метохије дајући повод лажним причама о криминалу".


Овде се већ примењује класична Вучићева метода клеветања. Ако су били непоштени, зашто ни један члан ДСС локалне власти на Косову и Метохији није ухапшен због тога? Ако има повода нека ухапсе, ако нема нека не клеветају. Ипак се све своди на убирање политичких поена и бедном покушају да своју издају и немоћ коју имају, пребаце на леђа других. Што је по њих најгоре, немају на кога јер се ни под ким тако бедно Срби нису осећали и налазили.

Овако су Срби протестовали пре такозавне "Српске листе" која је издала све српске захтеве!












 
Међутим, најбруталнија лаж у свему је да су чланови покрета "Отаџбина" криви и одговорни за јучерашњи напад! За то су најодговорнији и једино одговорни управо чланови "Српске листе". Није случајно што се за време њиховог подношења оставки у сепаратистичким квази--институцијама није догодио ни један напад на Србе. Створио се утисак да Срби јачају одбијајући сарадњу са шиптарским сепаратистима. Међутим, одмах након њиховог поновног учешћа на шиптарским квази-изборима долази до напада на север КиМ јер су они тако показали да су ипак послушни шиптарским органима што их је охрабрило да предузму ову акцију у којој је ухапшено више особа а пребијено и повређено чак око 100, како медији преносе!

Свака лаж у саопштењу шиптарске листе, како Срби на Косову и Метохији заправо зову "Српску листу" бедна је и провидна. Тако и оне у наставку:

"Ти исти Јакшићи, Трајковићка, Ђилас и Обрадовићи нису приметили криминал над Србима на Космету и гушење свих људских права".


Није истина да Срби, чији је представник био Марко Јакшић, нису приметили криминал на Косову и Метохији и гушење људских права. Нико као они није толико често указивао на повезаност криминалних структура на Косову и Метохији са режимом Александра Вучића, као и криминал против Устава и Кривичног закона који чини Александар Вучић издајући Србију на Косову и Метохији.

Још један од ранијих захтева Срба које је Вучић са својом "Српском листом" издао.






 
Најближи и највернији сарадници Вучићу у том криминалу јесу управо чланови "Српске листе" што њихови рачуни у банкама могу да докажу веома лако. А колико им је тај профит од српског страдања прирастао срцу, показује и последња рченица у саопштењу:

"Српски народ ће, без обзира на симултани напад од албанских екстремиста и српских квази-патриота, наставити са својом државом борбу за српски народ и опстанак и останак на овим просторима".


Цртање мете на чело је један од потеза својствених Вучићевим послушницима. И овај пут гнусним лажима они покушавају да код узнемиреног народа на северу покрајине изазову мржњу према Србима и натерају их да пођу једни на друге. Доказа нема нити их може бити јер је то опасна и криминална лаж такозване "Српске листе" што Срби на северу КиМ већ врло добро знају и она се код њих неће примити.

Нешто после отпочињања напада зачуле су се и сирене за узбуну. Најбољи показатељ да народ зна да се све дешава на релацији и по договору шиптарских сепаратиста са Александром Вучићем, чије одлуке на терену спроводе криминалне структуре и издајничка "Српска листа" јесте тај да се на знак за опасност готово нико није одазвао!

Један од захтева Срба на барикадама подигнутим 2011. године. И тај је Вучић издао интегришући Србе у шиптарске институције, гашећи преостале српске и оснивањем "Српске листе".





 
Сирене су завијале готово три пуна сата али без икаквог ефекта - народ је препознао лаж и сарадњу шиптарске листе са криминалним јединицама такозване "косовске полиције".

Српски народ на Косову и Метохији има само једну молбу за такозвану - "Српску листу": немојте нас више бранити на овај начин, изгибосмо до последњег! Уколико је вама стало до српских интереса, у шта српски народ сумња да јесте, онда напустите шиптарске квази-институције и као странка и као појединци и захтевајте од режима у Београду - чијом подршком се толико хвалите, да врати државе српске институције које је погасио, да обезбеди људима раније послове које су угасили а били су у оквиру система Републике Србије и да се у потпуноси врати и поштује Уставоправни поредак Републике Србије на Косову и Метохији! Истина је, то ће прекинути ваше изворе прихода и ваши џепови ће остати празни али ако то не урадите - у будуће немојте лажима бранити своју полепу и издају скривајући се лажно иза интереса српског народа које издајете већ неколико година узастопно!




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине