Вести:

субота, 4. мај 2019.

Један бурек, две Србије! (ВИДЕО)

субота, 4. мај 2019. | КМ новине 0

Медијски аутошовинизам распираван до крајњих граница аутодеструкције, показује се ових дана на примеру албанског националисте из Борче, власника пекаре повезаног са јавном промоцијом тзв "Велике Албаније".

#Pekara #Borča #Albanac #Velika #Albanija #Peotest #Promocija
Испред албанске пекаре









Албанском националисти у помоћ су притекли у европско лицемерје усукани квази-лидери, такође квази-опозиције, међу којима Балша Божовић и Сергеј Трифуновић као и још неки медији про-европског, и нажалост одавно повтврђено, антисрпског курса.

Новинар Миодраг Зарковић, са својим сарадницима, направио је за сада једини објективан прилог о томе шта се заиста дешавало. Међу онима који подржавају албанског националисту који у сред Србије промовише монструм творевине која је само на Косову и Метохији однела на хиљаде живота не само српских, уз невиђену материјалну штету и скрнављење светиња, није било становника Борче већ, како ћемо у прилогу од њих и чути, неколико политичара, полиције у цивилу и новинара.

Са друге стране мештани Борче тврде да својом бахатошћу ови албански националисти у Борчи превазилазе не само остале већ и границе здравог разума директно угрожавајући животе деце и мештана вожњом аутомобила изнад пописане брзине, нарочито у насељу.

Такође, врло су честа сексуална и психофизичка малтретирања од стране Албанаца у тој пекари над радницима које су из тог краја, Српкињама. На излогу пекаре непрестано је истакнуто да су пекари потребне раднице и то већ две године уназад, а разлог је управо злостављање које ни једна радница не може да отрпи ни месец дана.

Ипак, осиљеним квази демократама и национално дезоријентисаним квази-политичарима који живе на грбачи тог истог народа кога и власници пекаре вређају, понижавају и пљују, истина није битна. Она њих не занима, једино што желе јесте да се Албанцима на сваком кораку омогући понижавање Срба без обзира какав је повод у питању. О свему овоме погледајте више у видео прилогу:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине