Вести:

недеља, 5. мај 2019.

УДАРНА ВЕСТ – Вучић: Ја ћу признати независност Косова!

недеља, 5. мај 2019. | Уреднички колегијум 2

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће Kосово у будућности добити независност и сувереност на целој територији и то тако што ће је он признати!

#Kosovo #Metohija #Izdaja #Vučić



За овај историјски чин велеиздаје Вучић је оптужио оне који су били против његове политике издаје Косова и Метохије!

Вучић је за телевизију Пинк рекао да „оно што је нудио није могло да прође због страховитог притска појединих земаља и њихових обавештајних служби које су покренуле комплетне агентуре по различитим земљама политичке, медијске и друге“ преноси америчка телевизија N1.

Он је рекао да су они који га критикују прво наводили да нису чули никакво решење ни предлог од њега, али да су га ипак нападали.

„Видите какво је то лицемерје свеукупно. Kажете нисте чули шта садржи тај предлог, сагласан сам нисте чули, а што сте га нападали. Због тога сте ми главу откинули метафорично, а нисте ни чули о чему се ради, а са кад кажем да је пропало кажете нисмо ни чули. Па чекајте људи, па што сте нападали онда и рушили све, а нисте ни хтели да чујте“, питао је Вучић.

Ова шизофрена изјава историјски незапамћене велеиздаје после које ће и Вук Бранковић пасти у заборав и деловти као невинашце, само покушава да прикрије чињеницу да је Вучић све време од почетка доласка на власт спремао издају Косова и Метохије!

Настављајући да износи низ фрапантних неситина, Вучић је рекао да је део опозиције бојкотовао унутрашњи дијалог који је он покренуо. Истина је у ствари да је чак и на овом унутрашњем дијалогу у Вучићевој режији, највише одазваних учесника било за замрзавање конфликта које је Вучић одбио зато што оно значи непризнавање независности шиптарских сепаратиста са КиМ!

Најдраматичнији део односи се на отворену најаву признања незаисности Косова како пише ова америчка телевизија. 

„И ја вас питам шта је решење сад осим што ће Kосово у будућности, не мојом вољом и зато што ћу ја да га признам, добити независност и сувереност на целој својој територији. Па ћу онда да питам многе који су протестовали и говорили многе ствари – зашто сте то радили и како је могуће да нисте могли да сагледате реалност и што сте ометали могућност да Србија извуче нешто за свој народ и своју земљу“, рекао је Вучић.

Пре тачно годину дана, КМ новине су објавиле текст поводом тадашње, нешто увијеније, Вучићеве најаве да ће признати Косово као независно од Србије. У циљу подизања свести и утицања на савест грађана Србије, драматичним питањем "Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?!" покушали смо да покренемо дијалог о начину за спречавање издаје Косова и Метохије. Тада се цела Вучићева Србија обрушила на наш портал, прогон траје до данас а све са циљем скривања намере да се изда Косово и Метохија.

Прошло је годину дана, наше питање је погрешно протумачено као претња. Да ли је за то време било ко размислио о начину да спречи издају Косова и Метохије, изнесите своје предлоге. Војска, Полиција, Судови... сви ћуте. Ко треба да проговори ако не они?

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Постоји ли за Вучића друго решење осим метка?! - КМ Новине

Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. Анониман5. мај 2019. 14:47

    Људи моји, Срби, СКИДАЈМО ВЕЛЕИЗДАЈНИКА - не дајмо му да нас вуче за нос! То је невиђен покварења и лажов.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. СЛЕДИ ЈАВНО ПРИЗНАЊЕ КОСОВА
      Српски народ, још не види да је Бриселски споразум изнедрио вредну Марионету која ће да јој одради цео посао око стварања нове независне државе Косово. Заједно са 'Коферчетом' Марионета је прво погазила наш Српски Устав и потписала тај Бриселски споразум о предаји Косова и то дана: 30. јуна 2015. године у 22 часа и 54 минута. Албанци су ту ноћ славили и у Европи и на Косову…
      Подсетимо се, да је Српски Устав (светиња) која прво штити територијални интегритет, па све остало.
      То су сви видели и сви знају само Срби незнајууу. То издајништво се дешавало и пред нашим очима и ми опет незнамо. Чудо!???
      Сетите се кад се Марионета бацила на тај задатак, на стварање те косовске државе. Прво је под њеним скутом створена царина „Јариње“, након чега је аутоматски призната и авнојевска граница као државна. Затим је Марионета створила прву Косовску Владу, у коју је на силу угурала и Србе. Сетите се и К.Митровице где се поменута обратила збуњеном народу речима: 'Ми ћемо признати Косовску владу и ако ви не уђете у њу'. Правдајући то лакшом заштитом националног интереса. Данас је још остало (обећано) јавно признање косовске независности пред Србима и готово. Поглетајте ту ИЗДАЈНИЧКУ борбу! Касни већ, а другог узбора нема сем издаје...
      Даље…
      Дана:13.12.2016.год. Опет сетите се тада је Марионета доделила и нови позивни број за Косово +383. Потом је признала пасоше и сва документа Косова као једне потпуно нове независне државе на Балкану. Од тада нам треба пасош да би обишли манастир Грачаницу, и то је још један доказ издаје Косова и Метохије. Али Марионета и даље сулудо верује да овако велику издају може сакрити од народа. Зато скаче као опржена при самом помену Бриселског споразума. У стварању свих ових несрећа главни саучесник и поштапалица јој је била и остала управо РТС1. Она је та која је заједно са Марионетом цело време лагала и обмањивала Српски народ, без обзира што је свесно лагање кривично дело. Уз помоћ тако (поданичке) телевизије Марионета и данас лако обмањује бираче и тако ствара одбранбени штит, под којим и даље слободно вршља, пљачка и сахрањује Србију. Стварањем анархије Србија је постала права мека за све видове криминалаца, и сви они бране Марионету, свог вођу, свесни да кад им она падне падоше сви. Створен је и суд који ништа не ради, иако је Србија потпуно опљачкана. То је та наша свакидашњица…
      Али, али, кад би ми отворили ту Марионетину (пандорину кутију) звана „Бриселски споразум“, она би нам рекла све, и о издаји Косова, и о доводјењу страних инвеститора и робовима, и о распродаји Србије, и о мигрантима. Треба само да се присетимо ко је трчао у Брисел и признао Косовске пасоше и пред нама би имали легитимисаног предводника и издаје и свих наших несрећа.
      При крају сам и хоћу да кажем, ако сам овде изнео било коју лаж, онда Марионета треба да ме јавно обеси на сред Теразија…

      Толико…
      П.Сајџо 2021.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине