Вести:

недеља, 5. мај 2019.

Пацоли би да прогна са КиМ све који негирају злочине, могао би да почне од себе

недеља, 5. мај 2019. | КМ новине 0

Један од представника шиптарских сецесиониста са КиМ, Беџет Пацоли, најављује да ће Приштина убудуће "прогласити персоном нон грата" свакога ко негира злочине на Косову  и Метохији.

#Račak #Masovna #Grobnica #Masakr #Kosovo #Metohija
Илустрација: КМ новине





 
Снисходљиви, и медији у Србији поткупљени да промовишу анти-српске интересе, називају Пацолија "министром спољних послова приштинских привремених институција", вређајући новинарску професију, и преносе његову најаву да ће шиптарски сепаратисти убудуће "прогласити персоном нон грата сваког ко пориче ратне злочине на КиМ", а да захтеви за посете по том основу више неће бити одобравани.

Шиптарски сепаратисти из јужне српске покрајине не могу никога да прогласе "персоном нон грата" јер то раде искључиво државне власти. На Косову  иМетохији Шиптари су послушници светских сила које ову покрајину тренутно држе под окупацијом. Ту нема ни речи одржави. Наравно, она може да личи на њу ако се сви будемо понашали као да јесте, нешто попут деце која се играју, али то неће помоћи да Шиптари заиста то буду на Косову и Метохији. Али иронија, истовремено и злочин, лежи у томе што се српске власти баш тако понашају. То је оно што сепаратистима дозвољава да се тако понашају и они то користе да тим истим људима забране долазак на КиМ иако су они т да би сакупили политичке поене и управо помогли Шиптарима да личе на "државу"!
 
Беџет Пацоли
Како медији преносе, Пацоли није прецизирао да ли мисли на злочине и над Србима и над косовским Албанцима, али је већ наговестио да би таква мера могла да буде примењена према шефу српске дипломатије Ивици Дачићу,управо једном од најзаслужнијих политичара у Србији што ПАцоли уопште и задобија толику пажњу у јавности као некакав политички "ауторитет":
„Одвратно је и крајње неприхватљиво порицање масакра у Рачку од стране министра спољних послова Србије Ивице Дачића који је био веома веран Милошевићу", написао је Пацоли на свом твитер налогу.
Правда за жртве рата на КиМ никада неће бити достигнута, уколико међународно право настави да гура целу ствар "под тепих", каже Пацоли, а управо је то, сматра он, разлог зашто то чине и даље Дачић и други у Београду, где је порицање злочина, како каже, постало "мејнстрим".

На овакве изјаве помамљених сепаратиста Срби масовно реагују показујући увек став много чвршћи и јаснији од Дачићевог у лажној "одбрани српских интереса" али медијима то није занимљиво, или боље рећи - није исплативо.

Ако Пацоли заиста жели да такву одлуку спроведе, што је класична забрана кретања криминалне природе на територији под окупацијом, онда би могао да крене од себе, Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја, Кадри Весељија, Самија Љуштакуа и других шиптарских зликоваца који су окрвавили руке бројни српским жртвама а данас не само да их негирају већ истичу лажне и непостојеће српске злочине попут 20.000 силованих Албанки или случаја Рачак са подметнутим телима терориста обученим у цивилна одела.

Истина се зна а довољно је оних који активно раде да она постане и опште видљива. 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине