Вести:

недеља, 19. мај 2019.

Косовска Митровица уочи сепаратистичких избора (ФОТО)

недеља, 19. мај 2019. | КМ новине 0

Иако су једини на сепаратистичким изборима који се данас одржавају, представници "Српске листе" су се потрудили и одрадили кампању.

Једини симбол који "Српска листа" није никада истакла на свом промотивном материјалу, јесу симболи такозване "републике Косово". А функционишу једино у оквиру сепаратистичког "система".

Без обзира што не постоје против-кандидати из српских средина, представници "Српске листе" су се потрудили да свако сазна ко је кандидат на овим сепаратистичким квази-изборима.


Оно што је ван памети јесте да се ови ванредни сепаратистички избори организују зато што су досадашњи представници "Српске листе" у илегалној власти спаратиста омогућили да шиптарска власт ојача и да повећањем такси на српске производе, уцени чак и власт у Београду. Једини њихов одговор био је да дају оставке. Сада, кад се овим квази-изборима, попуњава место које су напустили, они се једини кандидаују за нови мандат. 

Уместо да остану у оставци и тако сруше шиптарску власт, представници "Српске листе" помажу тој власти да заживи и ојача!

Хоће ли опет да дају оставке када српски народ због њихове издаје снађе нова несрећа и понижење? Можда, да би се опет кандидовали... Зато, учините једино што савест, здрав разум, Устав Србије и закон налажу - бојкотујте шиптарске квази-изборе!






Да је природа људи који издају своју земљу примитивна, без укуса, резона, смисла осим нападног покушаја да се придобије подршка за злочин који чине према својој држави и народу, сваки пут показују циркуски "украси" у главној улици.




Просто, не можете а да не размишљате о њиховој издаји, хтели то или не.




Где год се окренете, у ком год правцу да идете... Припадне вам мука.



На сваком поветарцу, тихо шуштање пластифицираних плаката делује аветињски и злокобно, као што у ствари и јесте све то што чине.



Чега се паметан стиди... други објаве плакатима целом граду.




Као да им није важно шта мислите, као да једино желе да вриште на вас у сваком моменту како су они... "Српска листа", једини који учестују на сепаратистичким квази-изборима.



Не морају ништа да кажу, поруке су ту.








Мера? Укус? Шта је то? Чему то ако нисте до врха затрпани вриштећим памфлетима "Српске листе"?



Споменик Кнезу Лазару, изругивање страдалнику и светитељу под чијим се плаштом окупају они који издају све за шта је он, са својом војском, положио живот. Заборављају да ће га по окончању животног пута, свакако срести.




Има и других издајника али... "једино" Српска иде увек до краја.




















А онда стижете до моста...













И ту све постаје очигледно. Шиптарски кандидат упоредо са оним из "Српске листе".













На истој бандери...







После свега, нема никакве дилеме. БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА једини спас за српски народ!!!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине