Вести:

недеља, 19. мај 2019.

Ово је дан за БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА!

недеља, 19. мај 2019. | КМ новине 0

Након неколико дана бесомучних притисака на пљачком ојађени српски народ да изађе и подржи издају "Српске листе", на чијем је челу Александар Вучић, и других мањих странака, сванула је недеља у којој се морају БОЈКОТОВАТИ сепаратистички избори!

#Kosovo #Metohija #Srbija #Šiptari #Izbori #Bojkot #Kosovska #Mitrovica #Sever #Pokrajina
Квази-изборе спроводе зликовци али избор је твој хоћеш ли да им служиш и помажеш или нећеш!





 
Све оно чиме се правда свако од вас ко размишља да изађе на сепаратистичке илегалне изборе, јесте баш оно против чега ради ако оде да гласа!

Шиптарске фирме неће запошљавати српске раднике! Довешће своје у места у којима живе Срби и тако извршити притисак на Србе да се иселе. Својим гласањем ћете само то омогућити и то тако што ће ваш пристанак да изађете на шиптарске изборе, пресећи сваку везу са државом и ојачати сепаратистичке квази-институције са центром у окупираној Приштини.

А тај центар, на чијем су челу најгори шиптарски злочинци, чинио је све да Срба више не буде на Косову и Метохији:

- од деведесетих година па до НАТО агресије, шиптарски терористи су нападали, убијали и киднаповали Србе готово свуда где су могли. Не зна се судбина на хиљаде српских страдалника.

- од окупације Косова и Метохије, 1999 године, протерано је преко две трећине српског становништва! Циљ прогона етнички чисто Косово, насељено само Шиптарима. Спаљене су куће, цркве, порушена гробља, да Срби немају где да се врате.

- ни то није било довољно! Марта 2004, године, уз координацију Америке изапада, Шиптари поново чине масовне злочине против Срба, поново протерују Србе, пале куће, цркве, руше гробља, да Срби немају где да се врате...





Упркос њиховим жељама нису могли да остваре свој циљ јер одбрану Срба на северу покрајине нико није могао да разбије. Гледали су преко Ибра као у сан који никада неће досањати. Тада Београд, углавном власт која је и данас актуелна а коју води Александар Вучић, руши српску одбрану! Лажима, клеветама, застрашивањем, уценама, Срби су сламани. На крају основана је "Српска листа" која коначно даје легитимитет шиптарским властима. Александар Вучић гаси српске институције и помаже оснивање сепаратистичких тако што то сада чини његова "Српска листа".

Они неће скренути са пута издаје. Доказ су управо ови шиптарски избори за места на која су поднели оставке! Нико се није толико залагао за положај на који је поднео оставку још пре неколико месеци колико издајничка клика "Српске листе" и мањег броја других, такорећи самосталних издајника. Те друге охрабрила је издајничка политика Александра Вучића.
Вашим изласком на сепаратистичке квази-изборе ви помажете да се заокружи издаја, учврсте сепаратистичке квази-институције и угаси држава Србија на овом простору. Тако ћете заувек уништити будућност ваш и ваше деце, о даљим потомцима и њиховом животу овде, нема ни говора. Ви ћете учинити да Срби немају више где да се врате!

Због тога, не само да нема разлога да изађете на квази-изборе сепаратиста и злочинаца Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја, Кадри Весељија, Фатмира Љимаја и других крволока већ је небројено много разлога да их бојкотујете и тако уништите оне којима ваша подршка на шиптарским изборима даје снагу да наставе издају и уништавање ваших живота!

Одуприте се убијању свог народа, предузмите једини разуман корак -

БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ ИЗБОРА!!!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине