Вести:

уторак, 28. мај 2019.

На КиМ приведено 13 особа до сада, КФОР одбија да се умеша

уторак, 28. мај 2019. | КМ новине 0

Акцији коју је јутрос започела шиптарска полиција на Косову и Метохији још увек се не смирује.












 

У операцији која је почела око 5 сати јутрос, под сумњом за организовани криминал у четири општине на северу Косова и Метохије приведено је 13 особа јавља "Kосооапресс ".

Сирене за узбуну које Срби на северу КиМ користе ради хитног окупљања, активиране су око 6 часова, али се грађани нису одазвали знајући да је у питању хаос који координисано спроводе шиптарски сепаратисти под контролом Харадинаја, његов коалициони партнер у Београду Александар Вучић и њихов заједнички ментор ЕУ, односно земље Квинте (Енглеска, Немачка, Италија, Француска и САД).

КФОР-а је саопштио да се ради о "полицијској акцији упереној против криминала" и да се они неће мешати у то.

Из центра косовских сепаратиста јављено је да је акција "резултат вишемесечне истраге" и да нема везе са убиством Оливера Ивановића и полицајца Зумберија из 2011. године.

Према доступним информацијама Срби су поставили барикаде у Косовској Митровици и испред Зубиног Потока где је дошло до пуцњаве и за сада се зна да су рањена четири припадника такозване "косовске полиције" који су учествовали у акцији хапшења Срба.

У Зубином Потоку има рањених - КМ Новине

У Зубином Потоку има рањених 3Kosovo #Metohija #Srbija #Zubin #Potok У току акције шиптарских полицијаца и специјалних јединица дошло је до оружаног сукоба. Како јављају локални медији са КиМ, у Зубином Потоку је један припадник специјалних снага РОСУ, полиције шиптарских сепаратиста, лакше рањен у Зубином Потоку.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине