Вести:

субота, 13. април 2019.

Нека већ једном престане брукање српског народа од Вучићевих брабоњака са КиМ!

субота, 13. април 2019. | Уреднички колегијум 4

Банда бестидног полу-света и квази-националних сподоба, носева поринутих дубоко у свој џеп, осмислила је још једну болесну кампању лажи у име непостојеће подршке Србба са КиМ велеиздајнику Александру Вучићу!

#Vučić #Izdaja #Idioti #Laž #Prodaneduše #Propaganda #Prljavo
Бесрамно - чега се паметан стиди, будале се поносе.








 
Са изразима лица која говоре о болесном обожавању најштетнијег српског лидера у историји, Александра Вучића, мањи број његових следбеника изнапаћене и од Вучића издане јужне српске покрајине, објавио је јуче да су кренули пешке на митинг у Београд.

Група ових сподоба, национално импотентних кловнова, незајажљивих сецикеса, лопова, манипуланата и лажова, иступила је пред новинаре носећи заставе Србије и фотографије са ликом Александра Вучића. На овај начин нанета је огромна срамота напаћеном српском народу са Косова и Метохије, који је последњих година страдао од Вучићевих батинаша и бандита у власти колико у својој прошлости ни од Шиптара није! У чије име разоткривамо и објављујемо да се ради о најбичној лажи и прљавој кампањи Александра Вучића!

Ова бесловесна група јадника помамљених за Вучићевим ликом, не либи се да се дотакне ни највеће свеиње и позове на њу како би оправдали свој лудачки подухват.

"Некада су храбри војници бранили Косово на Кошарама, а сада ми обичан народ бранимо Косово овде на северу и у јужним енклавама" рекао је један од њих!


Оваквом бесрамном изјавом, људи у служби издајничке политике Александра Вучића, показали су да они немају меру у злу! 

Попут издресираних паса они прате само команду господара и ништа друго. Тим пре што су управо ови Вучићеви брабоњци одговорни за издају Србије и српског народа на Косову и Метохији извршавајући Вучићеве налоге без поговора а свесни да тиме чине издају! Албанизацијом срских средина, институција и територије, они су директно угрозили преостале Србе у покрајини као што то нико није учинио до доласка Александра Вучића на власт. Као последица тога започела је масовна продаја српских кућа и имања у оним срединама где су Срби вековима опстајали све до Бриселског споразума када су схватили да их је државни врх издао и да више немају никакву заштиту ни наду. На тај начин Вучићеве слуге су директно протерале Србе у огромном броју који се крије од јавности како би демографска катастрофа остала сакривена!

Уколико Александар Вучић остане на месту председника, а напаћени српски народ се нада да ћему се бар у томе смиловати драги Господ и уклонити га са власти, на Косову и Метохији ће нестати и последњи Србин!

Једини разлог ове беспризорне срамоте највећих бедника, који су једино под Вучићевим бандитским режимом могли да се докопају повластица и привилегија јер су неспособни за било шта друго осим за маниплацију и слепу послушност, јесте баш то - да сачувају своје привилегије. Народа се сете само онда када може да им послужи као покриће за још неку пљачку.


Oни немају народ а њихов идентитет, достојанство, понос, родољубље... су особине и најобичнија кварљива роба којом се тргује. Они ће припадати оном народу и служити оног господара који за то највише плати, али то "највише" уопште није много, јер они су ипак свесни да ништа и не вреде.

Вучићеви брабоњци
Србију је притисла беда, не само економска већ пре свега морална, у таквом стању, након великих потреса које је овај народ преживео последњих деценија, десило се једино што је могло да се деси. На површину је испливао кукољ, испливали су они који ни у једном часном окружењу не би могли да буду ни чистачи улица јер ни тај посао не би обављали савесно а и пролазнике би вероватно пљачкали покушавајући да задовоље своје најниже страсти и најдубље апетите и похлепу.

Њихове бесрамне и љигаве лажи, надају се они, донеће им још нешто користи. Само док траје, мисле - продаће се другоме кад тиранин, диктатор и Вођа Александар Вучић буде свргнут са власти, а тај дан је близу, већ свиће. Можда их затекне и негде на пола пута до Београда. А куда ће тада да иде овај развезани чопор? Памти се сваки њихов потез, свака увреда ојађеног народа, пљачка и понижавања која су најбеспомоћнијима приредили. Кад падне тиранин, суочиће се ово крдо безчобанина са последицама свега што су до тог дана учинили! Такве нико не жели, нико не сме да их прими у своје редове јер су болест и трулеж који само пропаст доноси. То је била једина особина која их је Вучићу препроучила јер његов задатак на власти и јесте да Србију упропасти, да је уништи, да држава нестане!

Вучић, који одавно али у последње време све чешће и јасније показује знаке психолошке немоћи и поремећаја, нема подршку Срба са Косова и Метохије! Управо тај презир према диктатору крије се иза овог огавног геста Вучићевих подгузних мува и ништа друго!

Покушали су они да своју потчињеност докажу сабирајћи уцењене уцентру Косовске Митровице али им није успело. Нешто више од педесетак људи се окупило и то оних који су преко везе и служећи режиму дикататора Вучића запослили по више чланова своје породице па били приморани да се одазову. Сутрадан је најављен полазак аутобусима за Београд али се на месту поласка окупило 5 - 6 људи, и полазак је отказан! 

Управо овај број јесте и највећи број који Вучић може да окупи међу Србима на Косову и Метохији. Тоје укупна подршка коју диктатор Вучић има!

Сасвим је могуће да је ових неколико људи приморано од стране криминалаца којима управља Вучић и ради тог маркетиншког трика њима је наређено да глуме помаму за поремећеним диктатором који са власти клизи као парче отопљене сланине са коца. А кад падне, растргнуће га управо ова банда послушника да би своју верност доказала неком новом господару али црна је њихова судбина јер у своје друштво их више не желе ни Шиптари будући да су за њих одрадили сав посао који је треба да се одради.

Највероватније је и ово само још једна Вучићева лаж а група заблуделих политичких активиста СНС-а ће бити вожена аутобусима и спавати у хотелима. Наравно, све о трошку државе коју пљују и понижавају.

Ово су последњи трзаји Вучићевог режима као политичког мртваца који се налази у самртном ропцу при насилном прекиду мандата од стране народа који то више не може да трпи! Са њим ће нестати и смрдљиви трагови његове безбожничке владавине у виду беспоговорних слугу чија слепа послушност подсећа на Јањичаре из најмрачнијег дела српске историје. 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

4 коментара:

  1. Quo vadis, Srbijo?13. април 2019. 21:37

    Мени би било лакше да напишем коментар на латиници, али ако тражите ћирилицу то ћу испоштовти. Иначе, више волим ћирилицу. Текст има неколико ужасних граматичких грешака које не би смеле да се дешавају некоме ко тражи да коментари буду искључиво на ћирилици. Слажем се са већином оног што је написано у тексту, мада не бих био толико оштар према овим, већином младим, грађанима који су изманипулисани и приморани на нешто овако зарад очувања неког радног места или примања. Овај момак што је изјавио да они сада на овакав начин бране Србију, што јесте глупост сама по себи, је говорио на првом скупу који је СНС одржала у Лепосавићу када су били присутни и председник и потпредседник странке (данас за овог првог не знамо ни да ли има неку функцију). По томе, овај момак би требало данас да заузима итекако истакнуту позицију у странки, а о општини Лепосавић и да не говорим. Тада им је био добар, али када је све то добило замајац, многи други су постали важнији играчи од њега. Годинама је држао овце, што је свакако частан посао, али у велико мери показује како се странка понела према њему. Сад су га тек ставили да буде одборник. На жалост, дан који само што није свануо је још далеко. Давно, деведесетих, на зиду једне зграде у Рашки је стајао графит "Не знам где сам кренуо, али једва чекам тамо да стигнем", графит који је најбоље описивао сву безнадежност живота у том времену . Данас је још горе, данас не знамо ни где смо кренули, а не мили нам се ни да стигнемо тамо где смо кренули. Што би ми Лепосавци рекли "Црно, без иђ бијелога", то нам је Србија данас.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Мене као читаоца радује да има оних спремних да примете и граматичке грешке, него шта! Сада очекујем и да се на делу докажете и, за разлику од овог, напишете један пристојан текст о томе шта се дешава код вас?

      Избриши
  2. Неразумијем све те коментаре против Вучића и власти. Кад сте сви тако гласни и против њега, шта ви имате за предлог да се уради са данашњом ситуацијом на КИМ? Не схватам све вас што сте против а да још нико није рекао шта би требало да се уради и шта би ви урадили за Србију и Србе на Косову .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ви очигледно не живите или мрзите Србију па зато "неразумијете" да је злочин да угасите институције српске државе а да раширите шиптарске лажне институције, да повучете своју државу са територије Косова и Метохије а да ту помажете настајање шиптарске државе а управо је то оно што Вучић ради. Чак и да нико није рекао шта треба да се уради, ИЗДАЈА не може да буде решење! А Вучић је велеиздајник. Иначе, ако веч нико неће да слуша преко 80% Срба који су рекли и говоре ШТА ТРЕБА чинити онда бар нека шта пише у Уставу и Резолуцији 1244. за оне који нису издјници. А Вучић и ти јесте.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине