Вести:

четвртак, 25. април 2019.

КМ интервју: Алберт Андијев - Срби су симбол пркоса, не одустајем од вас! (ВИДЕО)

четвртак, 25. април 2019. | КМ новине 2

Руски добровољац из рата на Косову и Метохији Алберт Андијев говори за КМ новине о томе колико и шта њему значе Срб и Србија...

#Albert, #Andiev, #KMnovine, #Rat, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #NATO, #Agresija,
Алберт Андиев / КМ новине









 
У разговору који је водио Стево Мрђен, можемо да чујемо много од онога што смо о нама заборавили јер је то некоме одговарало.

Услед непрестних напада на свест Срба по нешто од онога што смо о нама знали и били свесни тога, почели смо да заборављамо. Само чист ум и искрена љубав коју Алберт гаји према српском народу као према свом, може да трезвено сагледа све оно што је неопходно да о себи знамо како би смо сачували достојанство, храброст, правичност...

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

2 коментара:

  1. ЖИВЕО ти нама, брате. Дао ти Бог Снагу, Благослов, Мудрост, Изобиље.. све што ти срце жели.
    Почни да једеш СВЕЖЕ ВОЋЕ И ПОВРЋЕ , што више да би ти младости и снага обновиле. Идеално би било:
    -за доручак: воће разних боја
    -за ручак: салате заливене свежим лимунивом соком у уљем из механичке пресијеи додати проклијале сенменке
    -за вечеру и између јела грицкати орахе, лешнике, бадеме, кокосов орах...
    ...СВЕ СВЕЖЕ! Ово враћа младалачку снагу, перфектно здравље и позитивнy менталну моћ!
    100% СИРОВА БИЉНА ИСXРАНА = тајна перфектног здрвља и дуговечности: Па да нам изродите са неком Србкињом једно десетак малих Руских Србчића

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Срећан сам као Србин што имамо своју браћу Русе,што се као братски народи разумемо и помажемо онолико колко нам могућности дозвољавају.У историји су понекад и њихови и наши владари грешили,али када је било тешко ипак смо једни другима помагали.Руси и Срби су браћа по крви,по вери,по култури.
      Алберт,наш брат је дао огроман допринос као добровољац на Кошарама 1999.године.Борио се срчано и храбро.ХВАЛА МУ ДО НЕБА .
      Свака реч му је на месту а ставови су аргументовани.Ретки су саговорници који помињу кршење Устава Србије од стране властодржаца.Знамо сви,да је Устав највиши правни акт сваке државе и да се он важи за све грађане.Његова критика је основана и аргументована.Истина је да се део Српског народа ућутао,али део није,бори се дозвољеним средствима.Један део Српског народа се опоравља и сакупља снагу за недаће која се могу али не морају догодити.Врхунски српски војсковођа војвода Живојин Мишић је пред Колубарску битку као прво наредио да се војници одморе,окрепе,па онда је кренуо у одсудну битку против много јачег али морално посрнулог непријатеља.Војвода Живојин Мишић је брзо,жестоко и немилосрдно ударао по непријатељу.Тако је и звојевана Колубарска битка.Војвода Живојин Мишић је предлагао да се војска не повлачи децембра месеца 1915.године,већ да се непријатељ сачека На простору Косова иМетохије.Врховна команда је одбила његов предлог,да ли је била у праву...???

      Брате Алберте,хвала што си са нама,желим ти добро здравље и сваку срећу.

      Дубоко си у праву кад кажеш,да човек треба очима да гледа,ушима да слуша и главом да размишља.

      ХРИСТОС ВАСКРСЕ !

      СРЕЋАН ПРАЗНИК !

      Михајло

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине