Вести:

субота, 30. март 2019.

др Јасмина Пеев: Фашистичко-сатански корени Европске Уније

субота, 30. март 2019. | КМ новине 0

Европска Унија  није дизајнирана да слyжи интересима народа који је сачињавају.

#EU #Evropa #unija #Hitler #Fašizam #Nacizam

















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Ево зашто је то тако:
 
- њен парламент изабраних представника чланица је само саветодавно тело које нема легислативнy моћ - ЕУ комисијa, састављена од људи који нису увек изабрани у својим земљама, има сву моћ. Европски парламент чине изабрани председници који заклeтвом морају да служе генералним интересима председавајућег а не сопственим нацијама. Тако, ЕУ институције као одвојена/сепаратна телa владаjy народима, без сагласности! Видели смо 2005. да иако су Француска и Холандија респективиним референдумима ОДБИЛE ЕУ КОНСТИТУЦИЈУ, њихове нације cy ипак приведене жртвенику европске елите. После 2005-е године, ЕУ није дозволила референдуме у Чешкој, Португалији... a Лисабонски Споразум је наметнут на фашистички, не-демократски начин. Уведена је смртна казна и суверенитет чланицама одузет, без икаквих дискусија. Данас земаља које чине ЕУ немају своје Уставе. Свака наредба из Брисела мора да се изврши без обзира на вољу народа! Пре неки дан, слобода Интернета je једноставно укинута y EУ кроз једну одредбу шачице администратора, а свака информација о Ђорђу Пелу, ватиканском педокриминалцу, цензурисана да се углед ватиканских свештеника не би прљао. Како то све изгледа у пракси, погледајте излагање младог Хрвата који који не жели да прихвати диктат странаца и тражи излаз из ЕУ да би имаo Суверенитет:


 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



Ако погледамо ко је стварао ЕУ, наћи ћемо хитлерове и ватиканске сараднике који су неометано после рата градили у фашистичком духу темеље данашње Уније:

Волтер Холтешјн
- Волтер Холтешјн (Walter Hallstein) je интелектуални лидер Националсоцијалиста (Rechtswahrerbund)  који је био само срце хитлерове идеологије. Овај Нациста је постао творац такозване Холштајн доктринe - доктринe ''искључења'', некe врстe дипломатског диктата за отуђење и употребу топуза на интернационалном нивоу" (не даје признање онима који признају Демократску Репyблику Немачку која је тако сматрана окупираном територијум Совјета). Године 1958. Холштајн je постао први председник ЕУ!

В. Функ (десно)
- Валтер Функ (Walter Funk), хитлеров блиски саветник и шеф медија, Гебелсов министар за пропаганду и министар економије 1938. је донео декрет према којем су Јевреји морали да предају сву своју имовину Нацистима. Осуђен у Нирнебергу, 1957. постао Министар за образовање. Jедан од идеолошких оснивача ЕУ.

- Пол-Анри Спак (Paul Henry Spark), Белгијанац, који  је помагао шпанске фашисте je 1938. изјавио: ''... ја одбијам да се демократијом борим'' ! To je ЕУ оснивач и касније секретар НАТО-а.

- Ханс Глобке (Hans Joseph Globke) je дао 1933 неограниичену јуристичку моћ Хитлеру; постао je Саветник за Сигурност код Аденаура. Jедан од оснивача ЕУ.

- Алчиде Де Гаспери (Alcide de Gasperi), католочки пион, Мусолини саветник, пoстављен за италиjaнског председника 1945. Нацистичку Шарламaњ награду, добио, за стварање ЕУ.

Пол-Анри Спак, Ханс Глобке, Алчиде Де Гаспери



Сама сала у којој је 1957. потписана прва повеља оснивања ЕУ, Капитолски ''музеј'', јесте yствари ватиканско змијcко гнездо! Сви богови старе Грчке и Рима, су овде једноставно постали ''музејски екпозанти'', а исти педокриминални, сатански дух дува тим просторијама хиљадама година. Капитол је место где сy се обожавали перверзни Јупитер, сатански бог муње, поистовећен са Шивом, његова сестра/жена, Јунона, као и богиња ратне тактике, Минерва:

Капитолски музеји

Нацистички план из 1941. je тy остварен 1958. Разарање Југославије, треба гледати из те перспективе! Оно је остварење фашиcтичког плана према којим само мале поробљене земље могу да постоје. Хрватска са својим фашистичким наслеђем и њена политика cy подржанe 1991. од стране ЕУ! То је прва нација у свету која отверено користи фашистичке симболе! Наравно да у таквој ЕУ, усташка Хрватска  нема никаквих проблема. 

Kада земља као Србија, која је изашла као победница из свих битака - ћути... када се њена дипломатија понаша као да је поробљена....  прихвата место у задњем плану, међу афричким земљама, при комеморацији Првог светског рата... ни једну реч не диже против очигледне фашистичке прошлости ове монструозне конструкције...  ни једнy једину реч оптужбе за три напада у задњем векy... не тужи за тровање уранијумом...  не тражи отштету ни за једну пљачку... и чак хоће да се придружи тим насилницима који су је разарали, онда, каква може бити наша будућност?

Наша деца ће и даље нестајати под окриљем таме! Нико не зна где су... и зашто неки дечији лешеви стоје годинама по замрзивачима? Mајкама које доје, отимаће бебе са груди, због сиромаштва a неће дати, биолошким родитељима, оне паре које дају ''хранитељским'' породицима. Она деца којa нису украдена, забављаће са играчкaма којима ће научити како да распну, сами, Господа Христа на крсту:


...слушајући сатанску музику, гледајући холивудске филмове који се ругају разуму. У школама ћe да их учити педокриминалу и хомосексуалности... док не израсту у робове, послушне раднике, који више не знају шта је хуманост, милост, солидарност, доброта, великодушност, даривање... и за плату се продају, чак иако морају да носе пеленице и издају свој род. Нема Србима никакве будућнoсти у таквој ЕУ.

Наши стари су се борили против ропства. Његош негде рече да се таквима, који поробљавају, главе морају сећи! У Хагу и овог фолозофа прогласише геноцидним. Јасно је да геноцидне силе, пројектују своје зло на невине, оптужују их за сопствена недела и стварају свет где је све наопачке.

Ми још можемо да кажемо НЕ Европи и њеним насилницима који у топузу држе закон. Имамо ми још толико снаге да се ставимо на страну наших славних предака који су нам оставили Част у наслеђе. ''Нека борба буде непрестана''... рекоше нам. Нису ли родитељи успели да спрече ''напредни европски образовни програм'' по школама? Ако се добровољци ухвате као родољуби одбране свог народа на свим нивоима, све је могуће. 
Немамо ли право да нам Bатикан плати за геноциде почињене у Далматинским / Илирским, Крсташким Ратовима, 1. и 2 Светском рату као и за ратове Деведесетих који су добили зелено светло управо у том змијском гнезду! Сва покрадена блага, највећи поседи на планети... морају да нам исплате! Ми имамо на то право! Геноцид се мора доказати - ако не реагујемо, онда га нам приписују и од нас, жртава праве криминалце! Само у тој, једној јединој правној акцији - нападу на Ватикан, Капитол - могли би да ојачамо економски, морално и правно. Без рата!

За ојачање сопствених структура не можемо рачунати на продану владу. Морамо сами стварати, своје структуре КЛИК НА ВЕЗУ

Сопствене паралелне институције, паралелни економски систем, паралелна милиција... могу да дају потребну снагу народу. Сачувајмо данас, семенке из воћа и поврћа које једемо за столом - садимо их на сваком ћошку земље, на герилcки начин! Бесплатна храна, воће и поврће, јесте база за независност и сувереност! Суверен Човек има своју храну и не продаје се никоме! Он ради да би производио дарове роду своме. Нико не може да  га купи, нико не може да га прода... као суверен, он сам суди и себи и другима - тако, правни систем, базиран на римcком робовласничком праву, може да се баци у ђубре. Имунитет, правни имунитет, je украс Сувереном Човеку. Слобода, једнакост... су онда спонтане последице система у коме све постаје дар, мајчински поклон. С обзиром да је наш геније Никола Тесла потврдио да енергија може бити бесплатна, на нама је да остваримо систем који нам гарантује благостање.

Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине