Вести:

субота, 23. март 2019.

Србима из Радева украдена стока

субота, 23. март 2019. | КМ новине 0

Породици Митровић у Радеву, у општини Грачаница, ноћас су укредени крава и теле. Случај је пријављен такозваној "косовској полицији".

#Kosovo #Metohija #Zločin #Kradja #Stoka
Празна штала Митровића




 
Митровићи су празну шталу приметили јутрос када су кренули да нахране стоку. Домаћица Оливера Митровић каже за РТВ Kим да су приликом крађе лопови пресекли и њихову и комшијску жицу и из штале извели стеону краву са телетом.

„Јутрос када смо устали само што се нисмо шлогирали. Kренилу смо да средимо и помуземо краву и видели да нема ништа у штали. Врата су била затворена, као да су краве ту. Онда смо видели да су исекли жицу. Kраву и теле су протерали између зида и штале, на зиду се виде трагови јер се крава ту одрала“, каже Оливера.

Случај је пријављен такозваној "косовској полицији".

„Била је полиција из Грачанице. Написали су записник, проценили да је у питању тешка крађа и да је вредност око 2.500 евра“.

Ово је, иначе, други пут да Митровићима краду стоку. Прва крађа се догодила пре десетак година. Починиоци нису пронађени, преноси про-сепаратистички КИМ радио из Чаглавице.

„Не знам одакле им смелости да дођу у туђе двориште и краду. Могу у кућу да ти уђу лопови, у шталу...Син је био будан до 3 сата, али ништа није чуо“.

Kрађом стоке, Митровићи су остали без једног од прихода. „Од тога живимо, муж има минималну пензију, сад не можемо ни да купимо другу краву“, каже Оливера.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КИМ радио    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине