Вести:

петак, 22. март 2019.

Младе патриоте испред америчке амбасаде: ''НАТО марш из Србије''!

петак, 22. март 2019. | КМ новине 0

„Као најава за анти-НАТО скуп испред Генералштаба Војске Србије, на коме ћемо и организовати петицију за избацивање НАТО канцеларије из Министарства одбране, дошли смо испред Амбасаде Сједињених Америчких Држава, са поруком „НАТО марш из Србије”, за Србин.инфо су рекли момци из народне иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”.

#Kosovo #Metohija #Srbija #NATO #Zločin #Smrt #Ubistvo





Том приликом је реаговала и Жандамерије, која чува амбасаду.

Они су коректно легетимисала момке из иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије”, а затим их пустили.

Реакција из америчке амбасаде, у виду саопштења, још није стигла.


Анти-НАТО скуп


Поводом 20-годишњице од почетка НАТО агресије на Србију, организује се испред Генерлштаба Војске Србије велики патриотски антиНАТО протест.

Протест почиње у недељу, 24. марта, у 17:00 часова, испред Генерлштаба Војске Србије, где ће бити организовано и потписивање петиције за избацивање НАТО канцеларије из Министарства одбране, а затим ће се ићи до Амбасаде Русије, да би се исказала захвалност руском народу и држави у њиховој безусловној подршци српском народу у борби за очување државности и незавности, да би онда цео скуп се завршио испред Храма Светог Саве.

Скуп организују више патриотских и ветеранских организација, покрета и удружења, међу којима су Живим за Србију, Нема предаје Косова и Метохије, Српски отаџбински покрет и многи други, а медијски покрива Србин.инфо. 




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: Србин.инфо    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине