Вести:

недеља, 3. фебруар 2019.

Откривена особа која је носила вешала на протесту - члан СНС-а (ФОТО)

недеља, 3. фебруар 2019. | КМ новине 6

Од суботе навече медији су пуни осуда и панике услед јдног од учесника протеста грађана у Београду који је носио импровизана вешала - реквизит.

#vešala #Djilas #Protest #SNS #Beograd #Vučić #Vesti #KMnovine
Особа која је носила "вешала" члан СНС-а, погледај ниже


Иако није било никаквог натписа, режимски медији су то искористили да осуде протест јер они хоће "да обесе Вучића".

Ово није први пут да Вучић од себе прави жртву не би ли изазвао самислост у народу и ојачао своју подршку. У ствари, измишљени атентати спадају у најбројније методе којима режим Александра Вучића покушава да се опере од разарајућег вођења државе и да главног кривца, Александра Вучића, прикаже као жртву док он несметно извршава егзекуцију свих државних ресурса и атрибута.


Вешала која су узнемирила јавност

Демонизација режимских противника све је чешћа и агресивнија што отворено указује на панику у врху власти и да нарастајући протесте озбиљно угрожавају Вођу који је покушавао да учврсти своју власт и неповредивост. Тако је и у редове људи који су шетали током протеста убачен активиста СНС-а који носи импровизована вешала како би то било искоришћено да се неутралише опасност која долази из тог правца.

Министар унутрашњих полова Србије, Небојша Стефановић, рекао је да ће за лицем које је носило "вешала" бит ирасписана потерницу. У жељи да помогнемо у откривању починиоца, објављујемо фтографију те особе која је раније фотографисана у мајици СНС-а. :




Име младића је Александар Стојичић а иначе је члан Градског одбора СНС-а из Ниша.

Права мука са протестима "1 од 5 милиона" је та што су и вође тог протеста у више наврата изјавили да је за њих проблем Косова и Метохије "решена ствар" и да немај ужељу да чине другачије, односн ода бране Косово и Метохију и Устав Србије по том питању.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

6 коментара:

  1. Па јел'мислите стварно да ће неко да поверује у то да је члан СНС и то главног одбора носио вешала. Као прво за ношење се видело да је потребно троје људи који су се смењивали. Доста дезинформација по ЦИА рецепту

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Пештан цеви канализационе, са фазонским комадима: две косе рачве и један Т комад (фи50), склопи се зачас на лицу места, све заједно нема ни 3 килограма. Зашто је потребно више људи да носи?
      Иначе, скидам капу за идеју, промућурно решено.

      Избриши
  2. Наравно да верујемо. Толико сте глупи и неспособни да чак ни провокацију не умете да изведете како треба.

    ОдговориИзбриши
  3. Akademedia Srbija

    Нормално, ваши обешењаци носе вешала а после ваша полиција хапси неке друге. Све по сценарију, додуше мало провидном и крајње тупавом :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ок,био је из СНС а где су били Ђиласове присталице што га нису избацили да им некаља "чисте" образе провидно наивно непије воду

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине