Вести:

недеља, 24. фебруар 2019.

Е, тако се, рођаци, продаје Kосово

недеља, 24. фебруар 2019. | КМ новине 1

"А да ли сте приметили колико мање смо пута кликнули вести и оставили коментаре на вест да је разграничење Kосова и Србије званична политика Вучићеве камариле?"

#Kosovo #Metohija #Srbija #Vesti #Izdaja #Vučić #kmnovine
ФОТО: Фонет / Зоран Мрђа


















Пише: Александар Бећић



Е, добро, рођаци.

Да ли смо довољно коментара написали поводом посете Великог Вође Институту за мајку и дете
на Новом Београду, где је господар живота и смрти ушао у собу детета које је тешко болесно без маске, без капе, са погрешно навученим мантилом?

Да ли смо се довољно пута ужаснули лекара који су такву посету уопште дозволили? Да ли смо се довољно пута ужаснули објашњењу Великог Вође које је гласило отприлике овако: „Шта сам могао, да не уђем код малог хероја, а мајка детета ме моли“?

Да ли смо се довољно пута насмејали идиотизму где Велики Вођа пита као предшколац „Да ли могу све да помиришем“ и нагиње се над шерпу џема од шљива која се „кува“ на „бежичном“ „смедеревцу“? Да ли смо довољно духовитих и мање духовитих коментара оставили испод снимака и фотографија са тог „догађаја“ који су, гле чуда, преплавили интернет баш јуче?

Да ли смо драги грађани Србије, довољно духовитих и мање духовитих, у неким случајевима чак и неукусних коментара, монтажа, оставили под вест да је вршилац дужности председника владе Србије Госпођа Фикус постала отац, јер је њена партнерка родила мушко дете? Признајем, ни сам се нисам уздржао од коментарисања. Меа цулпа.

Да ли смо, о грађани Србије приметили како и ултрадесница (то су ови Пајкићи, Вацићи и још неки) мирно посматра весеље у Немањиној 11 због вести да је прва званично аутована премијерка Србије добила дете? Иста она десница која је 2010 разваљивала Београд због геј параде? Еволуирали људи.

Да ли смо, драги моји житељи ове земље, довољно копаља поломили на питању да ли треба послати авион владе Србије да превезе тело Шабана Шаулића из Немачке или не? И да ли његово тело треба да почива поред тела једног од највећих глумаца које је Србија икад имала, Небојше Глоговца?

Да ли смо се, када већ причамо о Шабану, довољно пута ових дана ужаснули над безобалним некрофилним „новинарством“ у српским таблоидима чији су упосленици  ископали из анонимности комплетну породицу „краља народне музике“, а потом прешли на комшилук и случајно снимљене клипове и фотографије са Шабаном који су били сачувани по личним архивама?

Да ли смо се начитали коментара о „јадном“ Срђану Ногу, посланику Двери (то вам је онај што је носио вешала на протестима #1од5 милиона) ког је грозни Бошкић по налогу Ђитлера истерао из свог недемократског покрета Двери?

А да ли сте приметили колико мање смо пута кликнули вести и оставили коментаре на вест да је разграничење Kосова и Србије званична политика Вучићеве камариле? Ништа, ха?

У Kривичном законику Републике Србије постоји „одељак“ у ком су описана кривична дела против Уставног уређења и безбедности Републике Србије. У том „одељку“ постоји Члан 307 (став 1) који гласи: Kо силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.

Али Шабан је важнији. И Госпођа Фикус. И јадни Ного. И Велики Вођа на Првој. И свашта још нешто.

Е, тако се, рођаци, продаје Kосово. 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: Колумниста    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Све те глупости које ради су у функцији замагљивања стварности. За сваки њихов дан треба ти бар следећа пет дана да се све то изкоментарише... и увек смо у заостатку. Од шуме не видимо дрво! Зато треба размишљати само о томе шта нам је чинити, све остало је губљење времена.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине