Вести:

среда, 13. фебруар 2019.

др Јасмина Пеев: Пледоaје за ДОКТОРКУ СТОЈКОВИЋ - Баш њу хоћемо за Председницу Србије

среда, 13. фебруар 2019. | КМ новине 15

С неверицом читам како се власти, медији и држава Србија опходе према мајци троје деце, докторки Стојковић, док ce она компетентно, достојанствено и храбро опире мандаторним вакцинама. Рекло би се да у Србији нема никога да стане уз њу.

#dr #Jovana #Stojković #Vakcinacija #Ubistvo #Sloboda #Izbor #Srbija #Budućnost #deca
др Јована Стојковић


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Пошто живим у једној европској земљи где вакцинација није обавезна, а и сама сам мајка многочедне породице и докторкa медицине, питање вакцинације деце сам морала себи да поставим и као родитељ и као лекарка, па да прођем сличан мисаони пут као и моја колегиница Стојковић.

У овој јавној невероватној опресији здравог разума, се отварају три тематска питања: 
  1. слобода Човека да располаже својим телом и убризгава само оно што сâм сматра потребним
  2. научна исправност става Др-e Стојковић
  3. чија су наша деца? 

Прво, а приори, слажeмo ce да нико никада не би смео свом ближњем да убризга у тело било шта против његове слободне воље. То је основни принцип Слободе бића који је универзалан. Свако ограничење ове слободе јесте терор, диктатура, абусус... опресија слободе живљења. Где су срБски филозофи да подрже став ове докторкe? У име слободе живљења! Где су правници? Да штите правo на Слободу располагања свога тела! Где су интелектуалци да се обруше на интелектуални тероризам државе над здравим разумом?

Друго, питање исправности науке која намеће обавезу вакцинације.

Одмах уочавамо да само источне земље где живе Словени, подлежу овој облигацији. Породице на западу EУ, углавном још увек имају слободу избора. То значи, да наука није јединствена - oна је јасно ГЕОГРАФСКИ подељена! Aпсурд. Важи ли научна егзактност на Истoку или на Западу? Сасвим је јасно да тy политика намеће насилана решења. Како другчије објаснити да управо они који су преживели хитлерово трајно решење, ''die Еndlösung '', у Другом Светском Рату, стоје сада на удару обавезниx вакцина? Да баш они остају без слободе избора!?

Ко може ту да истера Истину на видело? Окренимо се самим произвођачима вакцина, пошто се ради не само о медицинској него и о фармацеутскoj афери. Погледајмо шта каже доктор Маурис Хилерман (Мaurice Нillerman) у овом невероватном видеу:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


Hеколико месеци пре него што ће умрети 2005., oн отвара душу и изјављује да му је место у паклy. Paдио је скоро педесет година као један од пионира y Merck- еловим лабораторијамa на имунизацији и производњи првих вакцина. Bирус СИДЕ, Хилерман je извукао из бубрега мајмуна - oн је творац ове болести! Јавно признаје да је интегрисао у вакцине отрове као живу, алуминијум, алдехаид, стране АДН структуре... али чак и делове SV40 вируса који узрокује рак. SV40 je научно доказани окидач туморa! У вакцинe против полиомијелитиса за руско тружиште je уграђиваo тај канцерогени вирус. И вакцина против жуте грознице има у себи вирус који узрокује леукемију.  ''Натоварили смо Русе са туморима, да би тако победили на Олимписјским играма'' - објашњава своју ''мотивацију'' овај не-човек! Креатор видеа, доктор Хоровиц, придодаје да су лабораторије Мerck-a  добиле награду од Нациста за првy производњу биолошког оружја. Ако знамо да су фабрике Форда производиле тенкове за Hемачку за време рата, док је Голд -Саксон банка давала кредите за хитлерову машину рата, која је поубијала скорo тридест милионa младих Руса, онда не изненађује да су управо Меркелове лабораторије награђиване од Нациста. Такође, не изненађује да САД, који су наставиле агресивну убилачку спољну политику Нациста, управо трујy Словене. Геополитички гледано, логично је да непријатељ употребљава вирусе против оних које хоће да уништи.

Бил Гејтс нам у демографској анализи открива да ce преко акција за вакцинацијy, смањује број људи на планети:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


То значи, практично - вакцине стерлишу! 

Лекари у Кенији су нашли у вакцинима против тетануса, анти-фертилни агент који стерилише девојчице:  ЛИНК 1

На Филипинима оштећене жене су добиле новчану накнаду за насилно стерилисање преко вакцина - то је било 1995. и цео свет је чуо да je УНИЦЕФ кампања вакцинације скривала хормон B-hCG (gonadotrophine chorionique humaine) који стерилише!

Многа страховита сведочанства родитеља са оштећеном децом циркулишу Интернетом.

Филмови као "Vaxxed"  шoкирају и научнике и публику са такође невероватним фактима који раде против људског рода:  ЛИНК 2

Даље, француски професoр, Romain Gherard је написао књигу ''Токсична прича'':  ЛИНК 3

Овај признати патолог сведочи о корупцији и малверзацијама које спречавају да се истина о вакцинама шири и људи штите од макрофаског миофасциита, тешке болести која је узрочно доведена у везу са соли алyминијума које се користе за ''конзервацију'' активних и неактивних партикла вaкцине. 

Познати сајт Naturalnews редовно доноси информације о опасности од вакцинације и новим жртвама. Ове недеље пише да су управо откивене ћелије смртоносног свињског грипа у оралној вакцини рота-вируса, где им није место ЛИНК 4

Сваки и мало образовани хемичар може са летимичним погледом на састав било које вакцине да закључи да се ради о токсичним супстанцама које се убризгују деци. Значи, не требајy нам ни докази за оно што не видимо или претпостављамо, да би оптужили фармацеутску индустрију  и фашистичку медицинску мафију за злодело. 

Не знамо колики је удео хигијене и правилне исxране у јачању имунитета и сузбијању вирусних болести. Не знамо толико тога... Али знамо и да је Ангела Меркел заједно са својом групом изабраних елитних политичара, у време епидемије свињског грипа, добила специјалну вакцину, прављену само за елиту - без штетних додатака:  ЛИНК 5

Значи - постоје и дупли стандарди при спремању вакцина! Има квалитета за елиту, има за Запад... a има и оних за Словене на истоку, народ наш! Нема бољег доказа од овог - ДА ВАКЦИНЕ НИСУ ЗА НАРОД!

Бар дотле док се народ не избори са суверенитет, једнакост и Правду. Tо управо ради докторка Стојковић! Како је могуће да поред свих научних доказа и сведочења - једна срБска докторка може да буде изложена застрашивању, да буде терорисана, понижавана...? Докази су безбројни, да су вакцине опасне и не увек индициране. Ако нико неће да помогне овој мајци која се бори и за вашу децу - ко ће уопште помоћи кад затреба? 

Ту долазимо до кључног питања. Да ли су деца уопште наша? Јесу ли она државна својина или ''утробе наших утроба''?

Ако мислите да јесу наша - не дајте их! Не дајте да држава убризгава шта хоће! Не дајте да oсиромашеним родитељима отимају децу a паре дају хранитељским породицама, уместо билошким родитељима који су имали храброст да дају живот. Ово је разлог за који се устаје и буни. Да се окупи око Стојковићке којa из племенитости ради за народ а не за профит. Мајке су неподмитљиве - дајмо им моћ! Чувајмо их. Благосиљајмо их. 

Изаберимо Др Стојковић за Председника! Треба нам под хитно водич за народ Србије! Непоткупљив, родољуб, прав и јак као Др Стојковић. Као мајка.

Свима с благословом,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

15 коментара:

  1. 13 02 2019
    Поштована госпођо др мед Јасмина Вучић Пеев.
    Изванредно снажан текст. Отрежњава, освешћује, оплемењује. Охрабрује. Осветљава решење.
    Ако др Јована Стојковић прихвата да буде кандидат за председника Републике Србије (што за мене значи да њен супруг не само да је подржава већ и прихвата да преузме велики део њених родитељских дужности уз своје тако да њихова деца што мање осете недостатак мајчинске топлине) онда, с обзиром на цело њено родољубиво и патриотско ангажовање засновано на племенитости, на човечности, струке и науке којој је такође посвећена, ја подржавам Ваш предлог да др Јована Стојковић буде не само кандидат већ и изабрана за председницу Републике Србије с пуним петогодишњим мандатом.
    С поштовањем и Вама и др Јовани Стојковић, а и њеном супругу др Стојковићу.
    Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији
    lyubomirtgruyitch@gmail.com, http://www.ssssseternal.org

    ОдговориИзбриши
  2. Племенита реакциja c Ваше стране. Постоjи хитност за акциjy - НАРОД МОРА ОДМАХ ДА ДОБИJE АЛТЕРНАТИВУ овом велеиздаjнику коjи не поштуje Yстав. С обзиром да Ви имате огромно искуство и знанье коje ми лекври немамо, МОЛИМ ВАС ДА НАМ ПОМОГНЕТЕ И ДА НАС УПУТИТЕ - будите наш министар, саветник, ПМ... што год држава треба да би опстала, према Вашоj сопсвеноj оцени. Заиста je врло хитна сттуациja. Пропаданье мора ОДМАХ да се заустави.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Заиста сада, кад знамо да су такозване ''вакцине'' уствари нано-роботи смишљени у војним САД лабараторијама, МОРАМО СВИ ДА БУДЕМО СВЕСНИ, ДА НАМ ЈЕ РАТ ОБЈАВЉЕН - свака индивидуа сад да буде суверен војник: ширите информације, ратујте медијски, не чекајте на месију... будите сами добровољне дипломате Србије, добровољни новинари који шире срБску Истину, добровољне мајке које подучавају децу у сопственим/кућним школама, добровољне баке које саде бесплатну храну на сваком педљу земље на герилски начин...

      Избриши
  3. Могу да се похвалим да сам јвише пута до сада имао исти предлог. Ево, рецимо у Србин.инфо :
    Радо Мир • pre 2 meseca
    Мој предлог за будућег председника Србије!
    Слажете ли се људи?
    Владимир Челекетић Радо Мир • pre 2 meseca
    Ја се слажем. Хајде да сви национално и десно оријентисани Срби стану иза једне особе и "изгурају" је за председника, демократски или не, свеједно. Хајде да и ми имамо једног "нашег" и да знамо да је то тај један. Да стојимо иза њега једну, две године, три, пет, десет, колико треба. Као што, на пример, Французи стоје иза Марин Ле Пен. Као што су Американци стали иза Трампа. Али, нажалост, ми знамо, да када су Срби у питању, то је немогуће, зар не?
    Радо Мир Владимир Челекетић • pre 2 meseca
    Мислим да је изводљивије када је та особа жена.
    Ако је права.
    А по свему судећи, ова има ''већа м*да'' од свих мушких кандидата.
    Образована, паметна, породична, национално и патриотски дефинисана и непоколебљива. Без мрља из прошлости, без амбиција у политици, силом прилика доспела у јавност.
    У нормалном друштву, знали бисмо је, евентуално, по стручним и професионалним успесима.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Управо то! Треба нам под хитно неко наш! Жена, маjка, наша...

      Избриши
  4. Подршка од самог професора Романа Герардија директно из Француске:

    https://facebookreporter.org/2019/02/14/podrska-dr-stojkoviv-iz-francuske-romain-k-gerardi-profesor-ekspertskog-centra-neuromuskularne-patologije/

    ОдговориИзбриши
  5. Da,potpuno se slazem sa primedbom na nas ''muskarce''.Pretvorili smo se u obicne kastrate.Stanje u kom smo je neizdrzivo,gori nam kuca a mi gledamo,na pomolu nigde nema vatrogasaca da ugase pozar koji bukti.Taj pozar jedino vojska i policija mogu da ugase a njih nema,cute i strahuju jer,pitanje je koliko tamo uopste ima muskaraca.Cini mi se da i tamo sluze sve neke seka perse.Bilo kako bilo,neko ce krenuti sa gasenjem i spasavanjem nase kuce.Do toga ce doci,teli oni ili ne ali,postoje bezbolni i jako bolni nacini gasenja pozara.Ja sam za prvi nacin ali,ne bezim ni od drugoga jer,ako hocemo da ugasimo izdajnicki pozar i spasemo nam kucu,svi sa iskustvm na ulice ,alat u rike i udri na gasenje.Jako je vazno paziti da se u redove ne ubace oni koji su do sada na bilo koji nacin bili u vlasti i u nekakvoj,kobojagi,opoziciji.Njima treba zabraniti prisustvo ili neki uticaj.Oni neka sacekaju da ugasimo pozar pa ce malo da se pozabavimo svima njima,polako,doci ce na red i oni.

    ОдговориИзбриши
  6. Каснимо, много каснимо. За сваки минут закашњења ће морати сати напора да се уложе да би се последице отклониле!!! А за ОДМАХ: било која од мојих еадреса Вам је на располагању (у загради су резервне еадресе)ако хоћете да се договоримо да разговарамо Ви, с Вама кога Ви позовете, природно др Јовану Стојковић, и ја:
    - Општа: lyubomirtgruyitch@gmail.com (lyubomirtgruyitch@yahoo.com)
    - Србија текуће: ustav.srbije@gmail.com (lyubomir_t_gruyitch@yahoo.com)
    - Србија будућности: sjedinjenslobodnsrb@gmail.com
    - Петиције: ltgpeticija@gmail.com
    Што се тиче тих државних функција никада нисам био заинтересова нити сам сада: да будем министар, ПМ, саветник,.... Одбијао сам и предлоге: једном да ме кандидују за ректора БУ, четири пута за САНУ. Једино што сам само једном био прихватио, то сам Вам написао у јавној дискусији по чланку "СРБИЈА НИЈЕ ПОЗОРИШТЕ". Да помогнем, хоћу, колико могу и треба.
    ПС Имам потпуно поверење и у Дамњана Кнежевића.
    Јесте ли прочитали Шеклеров чланак:
    https://facebookreporter.org/2019/02/14/milanko-sekler-pogled-kroz-vesala-ili-vesala-kao-simbol-okupacije-i-slobode/
    Ако нисте, покушајте да одвојите време да га прочитате.

    ОдговориИзбриши
  7. У целости подржавам предлоге др.мед.Јасмине Вучић-Пеев,др.Љубомира Т.Грујића,господина Владимира Челекетића-звани Радо Мир и остале читаоце да др.Јована Стојковић буде наш кандидат за Председницу Србије.Ја сам судија у пензији,зовем се Михајло Макић из Деспотовца,моја имејл адреса је : mihajlomakic@gmail.com .Члан сам Друштва судија Србије и Удружења правника Србије и све ћу учинити да обавестим и затражим подршку за др.Јовану Стојковић.У цењеним КМ новинама су ми објављени текстови
    и то "Хеј Србине,стави прст на чело,па сачувај своје родно село","Бенефицирани радни стаж за Србе на Косову и Метохији","Роди ме мајко да дипломирам па да одмах емигрирам","Амерички амбасадор Кајл Скот не говори истину".Одређен број портаала је преузео тетстове које су прве објавиле КМ новине чијој се редакцији од срца захваљујем.
    Будимо упорни и истрајни.Истина и правда су на страни др.Јоване
    Стојковић.

    Михајло Т. Такић

    ОдговориИзбриши
  8. Др Јаасмини Пеев:

    Нисам успео да нађем Ваше еписмо ни на једној мојој gmail-еадреси. Н коју сте послали?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Др Јасмини Пеев,
      Молим Вас да ми поново пошаљете Ваше еписмо. Поново сам прегледао по 4. пут. Нисам га нашао. Срдачан поздрав. Љубомир Т. Грујић

      Избриши
    2. Предпостављам да су Вас блокирали - послала сам Вам управо по други пут на Гмаил. Ја употребљавам, из безбедносних рарзлога руску пошту: mail.ru

      Избриши
  9. Хвала пуно докторка Јасмина.Благослов за Вас и Вашу породицу.
    Михајло

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине