Вести:

субота, 9. фебруар 2019.

Др Љубомир Т. Грујић: За добру будућност Србије

субота, 9. фебруар 2019. | КМ новине 1

Обрадовали сте ме господине Александре Вучићу својом одлуком да поднесете Извештај народу /1/ - /3/ јер он има смисла једино ако не скрива већ исказује истину што значи:

#Predsednik #Vučić #Budućnost #Srbija #LJubomir #Gujić



 

ПРЕДСЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
Господину Александру ВУЧИЋУ
predstavkegradjana@predsednik.rs
Београд, 07.02.2019. године



Објаснићете Ваше прихватање вођа УЋК за „легитимне представнике легитимне власти“ на србској земљи и нераскидивом делу Републике Србије - на Косову и Метохији. Објаснићете народу да сте свесни да је то супротно и Уставу Републике Србије и Резолуцији СБ УН 1244. Признаћете да другачије не можете да чините зато што сте били један од тројице главних захтевача да Народна скупштина усвоји противуставну Резолуцију 31.01.2013. године. Њоме су признате привремене институције самоуправе на Косову и Метохији за легитимне упркос чињеници да су створене супротно Уставу Републике Србије и супротно Резолуцији СБ УН 1244. Признаћете народу да сте свесни да тиме одбацујете своју председничку заклетву, да рушите Републику Србију, да потпомажете јачањe окупације и државе и народа, и да се кајете због тога.

Објаснићете Ваше прихватање, састављање и спровођење свих противуставних одредби Бриселских споразума са катастрофалним последицама по Републику Србију и њене држављане, посебно по Србе /4/. Објаснићете и да сте били један од тројице који су учествовали у стварању и потписивању тих одредби у име Републике Србије. Признаћете да сте их свесно стварали супротно Уставу Републике Србије и Резолуцији СБ УН 1244 и да зато нисте у могућности да браните Устав, права и слободе народа, и територијалну целовитост Републике Србије. Исказаћете кајање што то чинисте и што изгазисте своју председничку заклетву.

Објаснићете Вашу велику умешност и моћ да укинете право општинама и судовима да оверавају потписе и да то право дате нотарима тачно један дан (1. марта 2017. године) пре расписивања председничких избора да бисте себи осигурали несметан избор осујећивањем, онемогућавањем, на пример да кандидат за кога је и преко 17.000 бирача било спремно да потпише кандидатуру не буде кандидован! Нотари су били недовољно припремљени, преокупирани, нису имали довољно времена да овере њихове потписе. Признаћете своје кајање због таквог уништавања демократског и слободарског карактера избора. Показаћете своју свест да нисте добили подршку ни 30% од укпуног броја бирача и да зато Ви нисте личност која може и која је обавезна да изражава основну уставну карактеристику и дужност председника Републике: да изражава државно јединство Републике Србије.

Признаћете своје дубоко кајање што се, на основу својих заклетви, још као председник Владе, а најкасније у својству проглашеног новог председника Републике, нисте заложили да се промене противуставни: Закон о избору председника Републике и Закон о избору народних посланика тако да буду у складу с Уставом и да се по новим законима усклађеним с Уставом демократски одрже слободни избори по Уставу и закону, а по списковима на којима ће бити само имена живих држављана Републике Србије који имају бирачко право. Признаћете Вашу свесну самовољну распородају природних извора и државних добара, чиме рушите независност и безбедност Републике Србије и да се дубоко кајете због тога.

Признаћете Вашу свесност да прихватате противуставне законе делујући супротно и Уставу и својој двострукој председничкој заклетви те да се и због тога искрено кајете. Признаћете Вашу свест да сте дужности, функције, одговорности, углед, достојанство, председника Републике Србије срозали на ранг трговачког предузимача и путника чему сте подредили извршавање председничких функција и обавеза, због чега се такође кајете. Објаснићете да сте уставну аутономију Косова и Метохије у оквиру Републике Србије противуставно заменили тамо гетом за Србе под називом „Заједница српских општина“. Изразићете грижу савести и кајање још дубље него што сте их исказали Уилијаму Клинтону. Признаћете Вашу свест да прихватате све захтеве шћиптарске нелегитимне власти који руше Републику Србију, права и слободе народа, а под изговором да се борите за мир с шћиптарским вођама УЋК препуним мржње, непријатељства, претњи оружјем Србима и Републици Србији. Признаћете да сте свесни да они не поштују утврђене међународно признате границе Републике Србије, да омаловажавају србско гостопримство и пријатељство пружано им од 1948. године ради њиховог спасавања од диктатуре у Шћиптарији/Албанији, да настављају вековни терор над Србима кад год им страна сила даје подршку за ново отимање србске земље, за поробљавање, прогањање, убијање, масакрирање Срба, да су намерни да то наставе до нашег истребљења и да Вас зато раздире дубоко кајање. Признаћете да сте схватили да сте жестоко радили на уништавању родољубивог морала и народа и Војске Републике Србије својим гажењима двоструке Ваше председничке заклетве. Признаћете да сте тиме давали пример припадницима Војске Србије да и они могу да одбацују и газе своју војну заклетву, због чега Вас је обузело неописиво кајање. Објаснићете народу да сте постали узурпатор положаја и функција председника Републике својим одбацивањем и гажењима Ваше двоструке председничке заклетве без које, по Уставу и закону, не бисте могли да ступите на дужност председника Републике, тј. да стекнете легитимитет председника Републике. Исказаћете своје искрено непрекидно кајање. Признаћете народу да већ дуже време спроводите агитацију да Вас народ подржи. Објаснићете да сте првобитно и ову кампању под називом ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ покренули с намером да убедите народ да више од половине бирача учествује на гласању које буде организовано под Вашим руководством. Признаћете да сте то чинили да бисте могли да тврдите да Вам је народ својим већинским учешћем на таквом гласању дао легитимитет за Ваша противуставна дела и неизвршавања уставних обавеза те да се зато горко кајете. Разјаснићете народу да би Ваше даље задржавање на положају председника Републике Вашу кампању под насловом ЗА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ учинило да буде наставак свих Ваших ангажовања на градњи будућности Србије без Косова и Метохије, на претварању Србије у Сакату Србију – САКАБИЈУ, Србе и Србкиње у Сакате Србе – САКАБЕ и у Сакате Србкиње – САКАБКИЊЕ, следствено, те да је Ваше кајање неизмерно.

Ваша кајања добијају вредност истинитости, моралности, уставности и законитости једино Вашим добровољним чином заснованим на Уставу: Вашим јавним подношењем председнику Народне скупштине своје оставке на положај, дужности и функције председника Републике Србије.

Спречили бисте да се ствара нека, било каква али саката БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ, која под Вашим руководством после свега што сте урадили једино може да се гради. Омогућили бисте да се створи први предуслов ЗА ДОБРУ БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ и обавезали бисте све будуће врховне државне руководиоце да одано народу врше своје дужности у складу с Уставом и на основу Устава, да поштују и верно извршавају своје јавне заклетве. То би био Ваш значајан трајан допринос.

Са дубоком захвалношћу Вама што ћете, надам се, поднети истинит Извештај народу и своју оставку председнику Народне скупштине, с поштовањем председника Републике Србије,


Др Љубомир Т. Грујић, редовни професор у пензији,
Џона Кенедија 31/15,
11070 Београд

Референце

/1/ „VUČIĆ: Počinje kampanja "Budućnost Srbije";, krećemo u četvrtak po Srbiji da podnesemo narodu izveštaj!“, Kurir: Politika, 04.02.2019

/2/ „Vučić "Budućnost Srbije" započeo na Instagramu“, Mondo, 05.02.2019

/3/„BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić promovisao kampanju za infrastrukturalne projekte i ekonomske rezultate“, Вечерње НОВОСТИ,  05.02.2019

/4/ Достигнуће Бриселског дијалога: Држављане Србије сепаратисти протерали са КиМ!, КМ Новине, 05.02.2019




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Дуректан пренос ПАДА ЕУ и ФРАНЦУСКЕ :
    https://www.youtube.com/watch?v=hbpjsgqAFo4&has_verified=1

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине