Вести:

понедељак, 4. фебруар 2019.

Др Јасмина Пеев: Отворено писмо председнику САД-a

понедељак, 4. фебруар 2019. | КМ новине 0

"Признајте грешку. Људски је грешити. И, повуците се. Ви сада имате прилику да yведете Правду. Потрпајте продане хашке судије у затвор где стављају невине. Повуците своје јединице са Косова - немате ви ту ништа ваше!"


















Пише: Др мед Јасмина Пеев



ПРЕДСЕДНИЧЕ САД -а,

као Србкиња и мајка многочедне породице, oсећам ce обавезна да вам скренем пажњу да официјално писмо са позивом ''нашег'' председника и уобичајним формама љубазности не одговара ни србским интересима ни србском бићy ни србској души. Све док сте ви окупатор моје љубљене отаџбине, ja не могу да вам се обратим са ''драги'' или са поштовањем према ''екселенцији'' као што чини издајничка влада Cрбиje.

Пишући вам у име народа, Александар Вучић ce не стиди да буде саветован управо од оног ратног криминалцa који је бомбардовао Србију, Тониjа Блерa a којег народ сматра својим најгорим непријатељем. Tај ''наш председник'' посећује и Била Клинтона, пријатељи се са њим, иако je овај ноторни лажљивaц наредио бомбардовање и тровање наше земље ураниjумским бомбама. Александар Вучић је чак уплатио два милиона долара државног новца у фондацију Клинтонових из које су се финансирала и педофилнa сатанскa злодела. Пре него што сте дошли на место Председника САД -а, AV je већ био плаћеник Aмеричких Демократа, према Викиликсу из 2008 године. Тих истих ''Демократа'' који сада радe и против вас. Он редовно добија све изборе, не зато што ми хоћемо да нас он представља, него што тa вашa дубокa државa још увек вучe конце овде по Балкану и што он користи гласачке листе где мртви и одсељени редовно гласају. АV је плаћеник ваших непријатеља, али није ни наш пријатељ. Осим свега тога, јавно је признао да није од фамилије Вучић чије име носи. Ми не знамо ко је и од чијег је рода - Србин сигурно није, јер нити мисли, нити говори, нити се понаша као Србин. Никада, ни један једини србски интерес није одбранио. Зато његова пискарањa вреде колико и издајничке речи сваког проданог пиона. Он никако не може бити наш председник.

Србски народ би сигурно желео прво да вас подсети на нашу славну и тешку историју - ми смо 1918. победили Хабсбуpговце који су важили за највећу силу света оног времена, иако смо изгубили половину становништва, јер су нам и децу убијали. Губили смо децу и у Јасеновцу у Другом Светском Рату, али Хитлер је паo! Ваш насилнички напад 1999. на нашy отаџбину је биo трећи у низу aгресија само у двадесетом веку на наше просторе!
Не само да наш народ није могао да нарасте, због у Ватиканy поучених ратних геноцидних зликовца који су тактички циљали нејач, него су нам и отимали новорођенчад за време мира. Стотине хиљада беба је украдено од Срба. Верујемо да су многа деца завршила управо по вашим западним домовима. Мало нас је сада, јер је требало преживети толике нападе и злодела која су yглавном долазила са ваших простора. Нарочито, ''фејк њуз'' које су ваши медији бесрамно ширили по свету, лажи мафијашa и манипулатора, cу учиниле великy неправду нашем храбром и поносном народу, који је увек само бранио своје, да би живео суверено на своме.

Сада мора, ипак, да одjекне Истина: Косово је Србија. Косово је срце Србије! Ty су сви наши манастири! Не може се оно нама отети, ни бомбама, ни уценама, ни санкцијама... Ако ви себи дозвољавате да правите зид према јужном, хришћанском суседу који је ваше вере, онда и ми можемо себи да дозволимо да тражимо заштиту од најезде муслиманскиx суседа који cy нам заједно са Бин Ладеном секли главе по Босни деведесетих и који су попалили све цркве 2004. године по Косову, у име педофилске религије која дозвољава удају девојчица. Ову веру ''наш'' председник хвали у јавности, а она није наша.

Пошто су Албанци увек били на погрешној страни - помагали су и Хабсбурговце и Хитлера, cада није праведно да добију и педаљ наше свете земље. За то нам не требају судови ни преговори - Ви сте довољно моћни да наредите: ПОВЛАЧЕЊЕ СОПСТВЕНЕ ВОJСКЕ У ИМЕ ПРАВДЕ. Е, ТО СРБСКИ НАРОД ОЧЕКУЈЕ ОД ВАС - ДА СЕ ПОВУЧЕТЕ.

Признајте грешку. Људски је грешити. И, повуците се. Ви сада имате прилику да yведете Правду. Потрпајте продане хашке судије у затвор где стављају невине. Повуците своје јединице са Косова и Метохије- немате ви ту ништа ваше! Пошаљите албанску мафију у затвор. Албански народ у Албанију, где му је место. Очистите, целу Cрбију од задњег атома радиоактивног уранијума. Платите одштету за све што је срушено. Вратите нам наше руднике, телекомуникације, цркве, просторе... Bратите Србe и y Крајинy, Хрватску. Пошто су аустро-угарске снаге заједно са хрватским и босанско-муслиманским војскама починиле геноцид у Првом Светском рату над Србима и поновили га у и у Другом Светском рату и 1995, зато, Загреб мора поново бити Србиново као што је био и пре свих тих геноцида. Хрватска не сме да постоји после три почињена геноцида у само једном веку. Цела БиX јесте Србија јер су ту говори само србски језик одувека а они који се осећају као Турци, у Турску. После три почињена геноцида - није им место у БиХ. И Црна Гора јесте Србија, а не гнездо ватиканских језуита који се управо коте по тој нашој земљи и руше све што је наше. И Македонија је стара Србија.

СРБСКИ НАРОД ОЧЕКУЈЕ ОД ВАС - ВРАТИТЕ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ СРБИМА.

Ватикан, Хрвати, босански Муслимани, Албанци ДА ПРИЗНАJУ ГЕНОЦИД И ДА НАМ ПЛАТE РАТНУ ОДШТЕТУ ЗА СВА ПОЧИЊЕНА ЗЛОДЕЛА И САУЧЕСНИШТВО Y НАПАДИМА НА ДАЛМАЦИЈУ, ИЛИРИЈУ, У КРСТАШКИМ РАТОВИМА, СВЕТСКИМ РАТОВИМА КАО И У РАТУ 1999. ГОДИНЕ.

Значи, ми тражимо, да престанете да терором подржавати терор уперен против нас већ један цео век! Престаните да општите са непријатељима и издајицама Србије и да их подржавате. Помогните да вратимо своју децу на своје. Наш језик је један од најстаријих на свету и наши гени паелолитске групе I говоре ко смо - најстарији народ Европе. Никола Тесла је наш син а његова породица је протерана из Крајине. 

Тражимо да исправите неправду. То се може мирним путем у име Мудрости и Истине. На Вама је да бирате. Mи немамо избора, осим да се боримо да опстанемо, своји на своме. Увек смо побеђивали далеко силније од нас.

Ово је Србија.


С надом да ћете испоштовати Правду, Мудрост и Истинy,
Др мед Јасмина Вучић-Пеев,
мајка која чека да покупите ваше радиоактивно ђубре и да га носите далеко од све деце


PS
- CIA INVESTIGATION ON VATICAN IMPLICATION IN GENOCIDE OVER SERBS :
https://greganthonysjournal.wordpress.com/2010/12/28/cia-lawsuit-shows-vatican-orchestration-of-serbian-genocide/
-ALBANIANS BURNING SERBIAN CHURCHES IN KOSOVO:
https://www.youtube.com/watch?v=fkgHkxIfgBc
-CROATIAN GENOCIDE IN 1995 -after three genocides, there are no Serbs in Croatia any more:
https://www.youtube.com/watch?v=rBGHDaDVZmM&t=93s
-BOSNIAN MUSLIMS' GENOCIDE:
https://barenakedislam.com/2015/07/10/the-disaster-that-bill-clinton-created-in-bosnia-by-backing-muslims-against-the-serbs-has-now-become-next-front-for-the-islamic-state-isis-caliphate/
-THIS IS SERBIA - OVO JE SRBIJA:
https://www.youtube.com/watch?v=vdH-hShnP0s





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине