Вести:

субота, 19. јануар 2019.

Докле ће Вук Драшковић да се храни несрећом и патњом српског народа и да је увећава?

субота, 19. јануар 2019. | КМ новине 1

Степен очајног стања у коме се налази Србија, показује и активност Вука Драшковића, председника некада утицајне а данас странке која броји чланове колико прстију на једној руци.

#Vuk_Drašković #Izdaja #Kosovo #Metohija #Srbija #Sud #Kazna #Zatvor
Вук Драшковић




Вук Драшковић рекао је изјавио да не "подржава ставове опозиције против споразума Београда и Приштине, јер сматра да је то супротно животним интересима Србије и народа". Ово представља директну претњу великом делу српског народа нарочито Србима на Косову и Метохији који би оваквим криминалним споразумом били драматично угрожени како безбедносно тако и егистенцијално као што знамо из досадашњег искуства.

Ипак је Драшковић за режимски ТВ Пинк рекао да треба што пре доћи до "обавезујућег споразума" између Београда и шиптарских сепаратиста окупљених у Приштини.

"Нема шта да се чека, замрзнути конфликт је замрзавање агоније и пропасти Србије. Тај проблем мора бити решен" каже Драшковић знајући да се држава налази у тако лошем стању да сигурно неће сносити законске последице због својих криминалних изјава и намера. Код њега је то сазнање, по свему судећи, развило висок степен дрскости у јавним наступима.

"Прво треба да избацимо из употребе ту причу да не можемо сами са собом да се разграничимо. То прија ушима, али је далеко од стварности. Kосово је до 1999. године била територија у саставу државе Србије", рекао је Драшковић.

Оваква изјава не само што представља фанатично заступање албанских интереса на штету Србије, већ је и својеврсна велеиздају у извођењу. Осим тога она представља бруталну лаж противну не само домаћем већ и међународном праву јер до сада није озваничен ни један документ валидан по нормама међународног права по коме се део територије Србије откида од матице! Простим језиком речено, Косово и Метохија су део Србије и разграничење би било искључиво разграничавање са самим собом и противправна предаја територије која јесте српска.



  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Вук Драшковић запенио у издаји: Косово је већ сада држава - КМ Новине



У свом даље неазумном и нерационалном наступу на телевизији Пинк која заступа сваки став Александра Вучића колико год он био криминалан и незаконит, Драшковић је насавио да говори о проблемима Србије у крајње претећем и забрињавајућем тону.

Према његовим речима, ако сутра косовски жар букне у пламен, он веома лако може захватити и Босну и Македонију, а постоји само једна сила која ће тај пламен гасити, а то је НАТО. Што значи да Драшковић јавно заступа политику која ће Србији нанети тешку штету по укупан национални интерес и то све како "можда на другим местима не би избио рат". Јасно је да таква поцена са здравим разумом нема баш ништа заједничко.

Познато је да се Драшковић одавно залаже за издају Србије и њено потчињавање НАТО пакту а то је поновио и овај пут.

"Србија је данас једно мало острво у океану ЕУ и НАТО Алијансе и Србија нема крила да прелети до Русије и да ступи у економски и војни савез са Русијом", истакао је Драшковић, који сматра да су грађани одлучно против НАТО-а пре свега због незнања, а добрим делом због ината и мржње.

Kако је додао, народ треба едуковати.

"Извесно је да би већину својих безбедносних и развојних проблема Србија решила приступањем НАТО Алијанси", сматра Драшковић који истиче да у неким питањима, од националног и државног интереса држава не сме да слуша већину, незнање, инат и страсти, него се одлуке морају доносити рационално, у складу са националним интересом Србије.


  ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

У НАТО, одмах! - КМ Новине

„У НАТО, одмах!". Овако насловљеним чланком обратио се Вук Драшковић јавности преко страница дневног листа „Данас". Некада давно, када је челник СПО-а био „краљ српских тргова", „први истински опозиционар" и „једина алтернатива комунистичком систему", весели равногорци су у погодним приликама песми „Спрем'те се, спрем'те" додавали строфу: „и три пука Драшковића Вука."

Ово је класичан пример лобирањеа да се приступи војној сили која под својом окупацијом држи виталн део српске територије са отвореном намером да га отуђи. Истовремено је то војна сила у чијем присуству су са КиМ прогнани готово сви Срби и неалбанци а која је засипањем Србије уранијумским бомбама 1999. починила геноцид који из дана у дан све више српских живота односи. Због свега овога то представља врхунац велеиздаје због чега Драшковић мора да одговара пред српским Судом и да му због тога буде одеђена најстрожија предвиђена казна.


Због овако фанатичних и про-албанских ставова Вук Дашковић је све чешћи гост медија на српском под контолом Запада и антисрпских група и крпрација попут злогласне америчке службе ЦИА.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Господин писац да се врати својој књизи СУДИЈА и да се сети шта је писао у њој, шта је била тема.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине