среда, 23. јануар 2019.

Бесим Спахић: Дачић од Албанаца из Прешева а Вучићеви у Хрватској ''За дом спремни'' (ВИДЕО)

На интернету се појавио видео, део излагања др Спахића, који између осталог говори и о пореклу српских политичара, некадашњих и актуелних а међу којима заиста понајмање има Срба.

#Besim_Spahić #Bosna #Ivica_Dačić #Aleksandar_Vučić #Srbija #Vlast
Бесим Спахић / Фото: Н1


У излагању је изнето мало али јако значајних података о Ивици Дачићу коме је име хрватско а презиме од албанске породице Дачи из Прешева док је Александар Вучић крштен у католичкој цркви у Бугојну а да су му најближи рођаци у Хрватској "За дом спремни", док је Бориса Тадића, иако из четничке породице, родила муслиманка Хатиџа Диздаревић из Сарајева.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽


"Али, нека, шути - добро је... Видите, на том основу градимо будућност, то је већ у старту осуђено на пропаст" прокоментарисао је др Спахић.
Бесим Спахић је комуниколог, политолог, социолог, новинар, културолог, историчар, књижевник, глумац, редитељ и музичар из Босне и Херцегвине. Доктор је комуникологије и редовни професор Факултета политичких наука у Сарајеву, а предаје такође и на Универзитету и Свеучилишту у Мостару.

Занимљиво је да је ово предавање из 2016. пренео "Спутњик" на српском али само део у коме се говори о томе да је тенисер Новак Ђоковић албанског порекла. Усмеравајући пажњу на популарну личност, "Спутњик" је тако о много важнијим факторима који утичу на положај и живот свакога од нас, навукао вео таме и потруди осе да сакрије од јавности.

Ово предавање у целости можете послушати на Јутјубу где је објављено у два дела а ово су везе за ПРВИ и ДРУГИ део.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. нашли сте потурицу да слушате, веома мудро, хаха..

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.