Вести:

уторак, 22. јануар 2019.

ЕКСКЛУЗИВНО: И Албанци са Косова и Метохије дошли у Београд да поздраве Путина

уторак, 22. јануар 2019. | КМ новине 1

Нико ми не може одузети право да поштујем Путина и жалим за СССР-ом, великом Југославијом и братством и јединством у које смо ми Албанци – католици вјеровали, али смо нажалост били у убједљивој мањини на Косову.

#Beograd #Putin #Albanci #Kosovo #Metohija #Šiptari #Srbija #Beograd #Autobus #Poseta
Албанци са Косова и Метохије на дочеку руског председника Владимира Путина.




Оно што је приликом прекјучерашње посете руског председника Владимира Путина главном граду Србије промакло другим медијима, није и фоторепортерима и новинарима портала ИН4С-а, а то је да се међу око 120 хиљада грађана пред храмом Светог Саве нашао и не баш мали број Албанаца са Косова и Метохије.

Више од 20 аутобуса фирми из јужне српске покрајине чији су власници Албанци, довезло је становнике Гњилана, Новог Брда, Косова Поља, Приштине, Истока,Клине, Пећи и других косовско метохијских средина, да би поздравили шефа највеће словенске земље. Албанци су организовано дошли да дочекају руског председника Владимира Путина.

Албанци су организовано дошли да дочекају руског предсједника Владимира Путина

Како су забележили, са КиМ је дошло највише аутобуса фирми албанских назива „Алба“ и „Дита“ са „КС“ регистарским таблицама.

Док су косовски Срби махом као превоз за организовани долазак користили аутобусе фирми са севера покрајине са таблицама које издаје МУП Србије, како се екипа ИН4С непосредно уверила, њима је на великом скупу поводом Путиновог доласка „друштво“ правио и један број Албанаца, који су углавном избегавали да се сликају и дају изјаве за медије.

Албанци са Косова и Метохије на дочеку руског председника Владимира Путина.




Антон Нокај из околине Клине, један је од ретких који је, инсистирајући да не буде фотографисан, прокоментарисао да је срећан што може уживо да види Путина.

„Нисам ни мање ни више срећан од Хашима Тачија, који се једном приликом сликао са овим великим хришћанином, државником и човјеком, и похвалио се на друштвеним мрежама због тог чина.
Мене као обичног грађанина то никада неће запасти, али ми нико не може одузети право да поштујем Путина и жалим за СССР-ом, оном великом Југославијом и братством и јединством у које смо ми Албанци – католици вјеровали, али смо нажалост били у убједљивој мањини на Косову“, казао је Нокај новинару ИН4С.

Организован долазак Албанаца са Косова и Метохије на дочек Путина у Београд.



И возачи албанске националности са косовскометохијским регистарским ознакама, такође нису били расположени да причају пред диктафонима и камерама, а неки међу њима су оштро негодовали и што сарадници ИН4С-а фотографишу њихове аутобусе у Сарајевској Улици, где су углавном били паркирани.

ИН4С те фотографије ексклузивно објављује.


Организован долазак Албанаца са Косова и Метохије на дочек Путина у Београд.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: ИН4С    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Да, нећу да коментаришем, и пишем другачије него "што су ми писали Ђед... прађед..." али, не као они из "кожних фотеља" из центра "Српства"... (а ђе је то "центар Српства"...!?) да кренем од реченице (која ме је задивила... зачудила... можда и до овог мишљења довела...) ..."ЗНАМО МИ КАБАШИ ИЗ ЂУРАКОВЦА, И КО НАМ ЈЕ ПРАЂЕД... И КОЈА НАМ ЈЕ СЛАВА...АЛИ ОВАКО МИРНИЈЕ ЖИВИМО... АЈША С ДИМИЈАМА, А ЈА СА ЋУЛАФОМ"... ово је изрекао Имер Кабаши (присутна је била и његова жена Ајша) у мојој кући, кући мога оца, када је Побратим Имер био гост мога оца Николе... Много година потом... "на опанке сам пренио" земљу Метохијску... спавао по кућама метохијских Шифтара... упознао и Татомира Вукановића (касније проучио његово обимно Истраживање Дренице...)Срби, Нијесмо дозрели до "енглеске" перфидности... ЈЕЛИ ДАО И БОГ, А ЈОШ ИХ ИМА МЕЂУ (поарнаућеним... албанизованим... исламизованим...) ШИПТАРИМА, КОЈИ СВУ ИЛИ ВЕЋУ ПАТЊУ ПАТЕ ОД И САМИХ СРБА НА МЕТОХИЈИ... ЈЕЛИ ДАО БОГ ДА И ОНИ ДОЂУ У БЕОГРАД...!!! Срби, стишајте мало страсти, НЕКА СУ ДОБРОДОШЛИ ДА ПОЗДРАВЕ В.В. у Београд... Ово исто важи и за Исламизоване Србе... ма како се они сада звали...! У Памет се Срби...!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине