Вести:

петак, 11. јануар 2019.

Певаљки 1000 евра док школе немају огрев а амбуланте користе ракију уместо алкохола (ВИДЕО)

петак, 11. јануар 2019. | КМ новине 0

На Фејсбук страници "Косово и Метохија"објављен је видео прилог РТВ Пулс из Шилова о прослави Божића коју је рганизовала локална власт у том крају, тачније селу Горње Кусце.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Srpska_Lista #Milan_Radoičić #Žurka #Božić #Pevaljka #Pevačica
Горње Кусце "Божићна журка"Поред локалног бенда "Маскарада" специјални гост била је извођач турбо-фолк музике, Андријана Радоњић а присуствовало је око 1000 мештана. Служило се прасеће печење, кувана ракија и вино а специјалитет је био во на ражњу.

Прилог прати оштар коментар администратора странице и великог броја незадовољних мештана. Коментар преносимо у целини:

Зашто скупа певаљка од хиљаду евра?
Зар то није потреба за шприцевима у амбулантама за један дужи период? Ајде да неко оде у амбуланте јужније од Ибра, људи су наилазили на случај да уместо алкохола користе домаћу ракију!

Колико кошта она бина, а лекова за лечење деце нема?

Зашто ВО и толики прасићи када хиљаду људи храни Арно Гујон у народним кухињама?

Одакле паре, док неке школе и амбуланте немају огрев?

Зашто поморављу ВО, а Митровици златници?

Можда неко поставља ствари на своје место 😶

Ово све да се врати у први разред О.Ш. мене је срамота да слушам.

А ови који овакве људе стављају за представнике Срба са КиМ требају да ставе прст на чело. Кроз овакве говоре нас посматрају људи у остатку Србије, па мисле да смо необразовани.

Ми волова имамо, не можемо да их очима гледамо, мада нам их краду свакога дана, ДАЈТЕ ДА ВИДИМО ТЕ ФАБРИКЕ, остало смо видели све.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Дакле, још једном је потврђено да представници Срба" у ствари нису изабрани од народа већ доведени и постављени на та места. Пре свега јер су подобни да буду послушни и да извршавају туђу вољу (читај режима из Београда) који најчешће није наклоњен Србима на КиМ и државним интересима Србије.

За такву нечасну и штетну политику Власт је инсталирала "Српску листу" а управо је покровитељ тог скупа био потпредседник "Српске листе" кога медији означавају као једног од вођа криминалног клана на северу покрајине, Милан Радоичић.

Плакат којим је најављивана "Божићна журка"

Србима је овакве власти преко главе али то више нико неће да чује јер ни до главе тих Срба више никоме није стало.КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.