Вести:

среда, 23. јануар 2019.

Милован Бркић: Без опраштања

среда, 23. јануар 2019. | КМ новине 1

Тај 6. октобар 2000. године био је један од тежих дана у мом животу. На тераси Скупштине града Београда видео сам лица Душана Спасојевића, Љубише Бухе, Легије и још неких чланова сурчинског клана, како се грле са Ђинђићем.

#Milovan_Brkić #Magazin_Tabloid #Aleksandar_Vučić #Djilas #Srbija #Protesti #Vlast #Opozicija #Kmnovine"
Шести октобар


















Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Учинило ми се да су они преузели власт, јер су им се Ђинђић и његова млађарија обраћали са страхопоштовањем.

Признајем, пошле су ми сузе на очи. Фотосе тог грозног призора ставио сам у коверат послао мом дугогодишњем пријатељу Борису Тадићу, уз питање да ли је Чуме нови председник Владе? Није ми одговорио. Kада смо се касније срели у његовом кабинету, није могао да се сети да ли је тај коверат добио.

Све је деловало нестварно. Млађан Динкић је ушао на Пинк, почео је да се размеће, интервјуисао га је лично Жељко Митровић, који је сутрадан био гост ''на ослобођеном Студију Б''. Разметао се као да до пре три дана није хвалио Милошевићеве и претио оружјем демонстрантима. Ђинђићева хорда, на челу са Чедом Јовановићем, Гораном Весићем...окупирала је ПИНK, преузела старлете, нарко залихе...

Србија је занемела. Медији који су подржавали ДОС су заћутали. ТВ Бастиља, Политика и Вечерње новости су одједном постали гласноговорници Ђинђићеве власти. Полицајци који су командовали кордонима полиције који су годинама премлаћивали десетине хиљада грађана, заузели су челне позиције у МУП-у!

Само је Жарко Kораћ позивао на лустрацију, а Вук Обрадовић је био председник Одбора за испитивање порекла имовине. Ђинђић је обојицу ућуткао, а Вуку напаковао аферу. Миле Исаков је тада био потпредседник Ђинђићеве Владе. Председнику је, преко писарнице, писао молбу да га прими на разговор! У књизи сећања ПАРАДОС, Исаков је описао Владу као скуп мамлаза којима је Ђинђић делио чврге, а Србијом је владао, уствари, сурчински клан, коме министар полиције Михајиловић није могао ништа.

Три месеца од замене власти гостовао сам 11. јануара на Студију Б, у двочасовној емисији Марка Јанковића, која је дигла Србију на ноге. Описао сам да је у Србији само замењена власт, али не и систем. Прозвао сам Зорана Ђинђића, који три дана касније изабран за председника Владе, да је корумпиран, да је као нестатусни премијер већ инкасирао сто милиона евра, да доводи на власт групу младића, без школе и знања.

ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


ДОС је одмах, поводом мог наступа, издао саопштење да је он за слободу медија, али да не треба дати шансу онима ''који су упућеном делу јавности познати као сарадници страних служби безбедности''. Невероватно, али Студио Б је објавио и мој одговор њима!

Дакле, резултат грађанске побуне против Милошевића је само замена властелина. А очекивали смо да ће јуришници Милошевићевог режима бити изведени пред суд, да ће се утврђивати њихова одговорност за многа злодела, пљачке, убиства...

Данас се очекује пад тиранина Александра Вучића. Он је као зрела крушка. Болестан је, глава му је отечена, а откачили су га они којима је пунио џепове, од Меркелове, Оланда, Макрона, Kлинтонових...

Скоро сам сигуран да га очекује Ђинђићева судбина, коју је и он сам наговештавао неколико пута. Март је злокобан месец код Срба.

Представници опозиције, нарочито Драган Ђилас, тврде да реваншизма неће бити! Еј, свима је опроштено! Стотину милијарди је покрала претходна власт и Вучићев картел. Међународне организације и истражни бирои објављују колико је из Србије опљачкано новца, где се налази, ко је покрао кредитне линије...

Хоће ли то господин Ђилас амнестирати гадове из Велике пропаганде лажи, министре лопове и цео Вучићев картел који располаже милијардама евра? Хоће ли 15.000 Вучићевих јуришника задржати лажне дипломе и остати, као некомпетенти људи, на руководећим местима?

Нико, па ни проклети Ђилас, нема права да амнестира Вучићеву мафију од одговорности. Државни тужилац треба да уз помоћ стручног тима полицајаца, порезника и архивских фондова полицијских и безбедносних служби изведе пред судска већа Вучићев клан, породицу, министре, да им омогући поштено суђење, да им одузме имовину, блокира рачуне. Нису сви чланови СНС-а криви, многи су веровали да ће после Ђиласове ере зла бити боље. И они треба да се радују промени власти. Треба их ставиту у затвор, али у хотел Србија и друге велике хотеле, јер су њихови затвори гушегупке.

Дакле, Ђилас је нова претња Србији и њеној будућности. Он ће изрекетирати садашње лопове, као што су они њега. Морамо га држати на оку.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Он ће отићи из политике! Тако пишу разни интернет сајтови.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине